25. september 2019

Nærhed i KS Nordjylland

/files/assets/news/nord.jpg

Ikke mindre end 42 KS-medlemmer var mødt op, da KS Nordjylland holdt generalforsamling. En blanding af unge og ældre, som havde en hyggelig aften sammen.

Rammerne om generalforsamlingen i KS Nordjylland var Restaurant Mortens Kro, som er en af Aalborgs meget velrenommerede spisesteder. De 42 deltagerne var både studerende, færdiguddannede og ældre medlemmer, som ikke længere er aktive i erhvervslivet, og det gav fra begyndelsen en rigtig behagelig og hyggelig stemning, hvor snakken gik lystigt. Ved generalforsamlingen deltog Else Marie Thygesen, som var med til at stifte KS.

Formand Christina Hjortshøjs beretning handlede mest om den nærhed, som bestyrelsen står for at skabe til medlemmerne i det nordjyske.
Alle medlemmer på valg holdt hver en rigtig fin præsentationstale, hvor der i hovedtræk blev fokuseret meget på aktualitet i arrangementer og bestyrelsesarbejdet og på at skabe merværdi for medlemmerne.

Ved generalforsamlingen blev valgt følgende:
Formand: Christina Hjortshøj
Bestyrelsesmedlemmer 2 år: Sofie Aarup Langballe Sørensen, Christina Gam Ladefoged
Bestyrelsesmedlemmer 1 år: Kai Erik Vinther Færch, Joachim Smedegaard Mæng
Suppleanter: Charlotte Mølgaard Gravesen, Maria Boll Hansen, Henriette Lauridsen

På billedet ses fra venstre: Kai Færch, Christina Hjortshøj, Maria Boll Hansen, Charlotte Mølgaard Gravesen, Henriette Lauridsen, Christina Gam Ladefoged, Sofie Aarup Langballe Sørensen og Joachim Smedegaard Mæng.

Edit page