6. marts 2018

Massiv lockout i staten, kommuner og regioner

To ud af tre statslige ansatte bliver sendt hjem, halvdelen i kommuner og regioner: Over 400.000 danskere vil blive ramt af den kommende lockout.

 

Kommunikation og Sprogs formand, Per Lindegaard Hjort, udtaler:

”Mine forhåbninger til forløbet af forhandlingerne i Forligsinstitutionen er ikke blevet mindre. Tværtimod. Jeg håber, at Sophie Løhde rent faktisk mener det, når hun siger, at hun håber på en løsning ved forhandlingsbordet.

Hvis hun gør det, har vi brug for, at hun reelt trækker i forhandlingstøjet, hvilket ikke er dét, vi har set hende mest i tidligere i forløbet. Vi er i hvert fald mere end klar til realitetsforhandlinger.”

@Sophieloehde: Lockout er passende modsvar til den varslede strejke. Passende? Ministerens beslutning sætter hele samfundet i stå? Det ville klæde ministeren at lade sine medarbejdere få del i opsvinget i stedet #enløsningforalle#nokernok#komsproghttps://t.co/zdmwXlCbSN

— Per Lindegård Hjorth (@Perlhjorth) March 8, 2018

KS har den 7. marts sendt en mail med kort information til alle erhvervsaktive medlemmer. Vi sender også mails til alle medlemmer, der bliver omfattet af en lockout. Det gælder uanset om man er ansat i staten, kommunerne eller regionerne.

Vi sidder klar ved telefonerne, hvis du har spørgsmål. Og du kan læse mere om OK18 og hvordan den vil påvirke dig på: https://kommunikationogsprog.dk/ok18.

Edit page