13. maj 2020

Lønforhandling i en krisetid

/files/assets/news/solveig-schmidt16-credits.jpg

Hvad kræver det at forberede og gennemføre en lønforhandling i en coronatid? Kan man overhovedet forhandle løn, når krisen kradser? Solveig Schmidt, der er ekspert i lønforhandling, holder webinar for KS’erne 27. maj.

”Man kan ikke ignorere så stor en krise, og hvis man overvejer at lønforhandle, skal man selvfølgelig have en særlig opmærksomhed på, hvordan ens situation ser ud i forhold til coronasituationen. Er din virksomhed ramt af krisen og hvor længe vil den være det? Elle er du måske en af dem, der har ekstra travlt? Der kan være stor forskel på situationen,” forklarer Solveig Schmidt.

Når hun 27. maj holder webinar for KS’erne, får I værktøjer og redskaber, der kan hjælpe jer i en lønforhandling - selv i en krisetid.  Solveig Schmidt har mange års erfaring som rådgiver i forbindelse med individuelle lønforhandlinger, blandt andet fra sit job i en faglig organisation. Hun har også holdt en del kurser i emnet i KS regionerne og sammen med andre akademikerorganisationer.

”Hvis man for eksempel er ansat i et job, hvor man har ekstra travlt på grund af corona, synes jeg godt man kan overveje at forhandle. Men det er vigtigt for alle at huske, at lønforhandling ikke kun foregår i forhandlingssituationen. Det er en proces, der kører over lang tid. Det vigtigste er at have en bevidsthed om sin situation og hvad man skal være opmærksom på, så man kan lægge en plan i forhold til sin løn på længere sigt.  Det er vigtigt, at man ved hvad man gør og hvorfor,” siger Solveig Schmidt.

Webinaret foregår onsdag, 27. maj 2020 kl. 19:00 til 21:00
Hvis du ønsker at deltage i webinaret, tilmelder du dig her
På dagen får du tilsendt et link til webinaret, som foregår på Zoom. Husk at tjekke dit spamfilter.

Edit page