21. februar 2018

Løn er ikke et tabu: Åbenhed er en vej til ligeløn

KS og 32 andre fagforbund inviterer til #DelDinLøn-fest i Den Sorte Diamant i København anledning af kvindernes internationale kampdag torsdag den 8. marts 2018 kl. 16.00.

Hvorfor er løn så stort et tabu i vores samfund? Hvordan får vi os selv og vore kolleger til at tale åbent om løn? Skaber lønåbenhed ligeløn?
Det er temaet, når 33 fagforbund, herunder KS, inviterer alle medlemmer til åbent hus med inspirerende oplæg, debat og feministisk underholdning af Det Kønne Kartel.

Lønåbenhed er en af vejene til ligeløn. I årevis har vi i de faglige organisationer kæmpet for ligeløn, og internationale erfaringer viser, at ved at bryde tabuet om løn, have større lønåbenhed ude på arbejdspladserne, at vi på den måde kommer nærmere ligeløn.

Derfor sætter KS, sammen med de øvrige faglige organisationer på kvindernes internationale kampdag den 8. marts fokus på ligeløn ved en konference på Christiansborg og tager efterfølgende fejringen af kvindernes dag videre til debat og #DelDinLøn-fest i Diamanten.
Kom og vær med, når KS sammen med en stor del af den øvrige fagbevægelse slår et slag for ligeløn.

Læs mere og tilmeld dig her

Edit page