12. december 2018

Lær at lave podcast: Fra idé til iTunes

Kunne du tænke dig at hoppe med på et af tidens største kommunikationsfænomener: Podcast? På et nyt KS-kursus lærer du, hvordan du gør.

Vi starter helt ved den grundlæggende idé og slutter ved distributionen af podcasten

Podcast er det nye sort. I 2017 lyttede hver sjette dansker ugentligt til en eller flere podcast. I aldersgruppen 20-39 var tallet hver fjerde.

Som medie og kommunikationskanal er podcasten unik derved, at den bliver hørt, mens hænderne er optagede i bilen, i træningscenteret eller under opvasken. Udbuddet af podcast eksploderer i disse år, og niveauet er derfor helt naturligt stigende. Tiden er løbet fra dårlig lyd.

På det nye kursus vil du få en indføring i, hvordan du selv kan komme i gang med din podcast og få et resultat med knivskarpt indhold samt sprød og professionel lyd.

Kurset løber over tre gange:

Tirsdag 15. januar 9 – 11

Tirsdag 5. februar 9 – 12

Tirsdag 26. februar 9 – 11


Vi starter helt ved den grundlæggende idé og slutter ved distributionen af podcasten. Undervejs kommer vi omkring hvad podcast kan og ikke kan, introduktion til optageudstyr, tilrettelæggelse af optagelse og interview - samt ikke mindst redigering.

Underviser på kurset er freelancejournalist Andreas Brøns Riise, der blandt andet står bag de populære podcast De Falske 9’ere og Byens Podcast.

Kurset koster kun 395 kroner for KS-medlemmer. Du skal regne med at skulle investere i optageudstyr til kurset.


Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Edit page