7. maj 2019

Kunder med KundeKapital får ekstra penge til pensionen

/files/assets/news/fabian-blank-78637-pfa.jpg

Hvis du er kunde med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde dig over, at du i disse dage får lidt ekstra ind til din pension.​

Foto: Fabian Blanc

KundeKapital er PFA Pensions særlige model for overskuds- og risikodeling, som samlet for 2018 har givet kunderne 1,8 mia. kr. til deres pension. For Kommunikation og Sprog er det i alt blevet til 4.796.060 kr. ekstra til medlemmerne.

PFA Pensions ejere har valgt, at de kun skal have begrænset del i overskuddet, så størstedelen af overskuddet i stedet kan blive sendt videre kunderne. Det sker bl.a. gennem PFA Pensions KundeKapital, som også i år har givet de mange kunder, der har KundeKapital, ekstra kroner til pensionen.

”PFA er sat i verden for at skabe værdi til kunderne, og derfor jeg godt tilfreds med, at vi igen kan sende ekstra penge videre via KundeKapital. Det er samlet tale om 1,8 mia. kr. i KundeKapital forrentning, hvoraf første halvdel er blevet fordelt til kunderne løbende i 2018, mens anden halvdel så er fordelt via en engangstilskrivning her i foråret,” forklarer koncerndirektør og COO, Jon Johnsen.

Penge til dig – men det er PFA Pension, der takker

Din KundeKapital kan sammenlignes med en investering i PFA Pension, der indgår i PFA Pensions økonomiske polstring. Det betyder, at den i dårligere tider risikerer at blive mindre eller i værste fald gå tabt, mens den i gode tider kan give dig en høj forrentning.

Tjek posten og se, hvad du selv har fået

Hvis du har KundeKapital går fem procent af indbetalingen til din pensionsopsparing dertil. Hvor meget, du har fået fra KundeKapital, afhænger af, hvor meget KundeKapital, du har. Ifølge PFA’s beregninger har en gennemsnitskunde i år samlet fået 2.824 kr. for 2018 fra KundeKapital.

Vil du vide, hvor meget du selv har fået, så hold øje med din digitale post. I den nærmeste tid giver PFA nemlig besked via mitpfa.dk eller e-Boks til alle med KundeKapital.

Du kan læse mere om fordele og risici ved KundeKapital på pfa.dk/kundekapital.

Edit page