3. november 2020

KS'er på flot liste

/files/assets/news/mette-c-credits.jpg

Mette Christiansen Barnes, der er medlem af KS Hovedbestyrelse og i det daglige ansvarlig for marketing og kommunikation i Nordic Entertainment Group, er nomineret til  ’The M List’ som en af dansk marketings dygtigste profiler.

Hvem er dansk marketings dygtigste lige nu?
Hvert år beder Dansk Markedsføring et Advisory Board om at udpege 200 personer, som fortjener en særlig anerkendelse for at være marketingbranchens bedste og mest visionære fagfolk.
I år er Mette Christiansen Barnes, der til daglig er Head of Marketing & Communications @Nordic Entertainment Group og deres brands Viaplay, Viasat og TV3 – og i KS er kendt som et vores hovedbestyrelsesmedlemmer - udvalgt til listen.

Mette er udvalgt ud fra kriterierne:

  • Højt fagligt kompetenceniveau

  • Visionær og innovativ

  • Synlige resultater

  • Anerkendelser og vundne branchepriser

  • Kommunikations- og ledelsesevner

“Jeg er selvfølgelig meget beæret over at være udvalgt til ‘The M List’ - det er et stærkt skulderklap fra branchen. Jeg vil skynde mig at sige, at jeg er sindssyg stolt af at stå i spidsen for et sammenspillet og high-performing team - jeg er aldrig bedre end det team jeg har i ryggen, så det er fedt, at de hver dag sætter barren højt med mig,” siger Mette Christiansen Barnes.

De 200 udvalgte bliver præsenteret i en bog og i slutningen af januar kåres årets CMO og årets M Talents.
Stort tillykke skal lyde her fra KS.

Edit page