24. februar 2022

KS Midt: Nyt netværk for jer der skal i gang med karrieren

/files/assets/Stine-Bay-Eriksen-nb.jpg
Foto Privat

Et nyt KS-netværk er for alle, der er i begyndelsen af deres karriere, har startdato den 23. marts i Aarhus. Initiativtager er Stine Bay Eriksen, medlem af regionsbestyrelsen i KS Midtjylland. Hun manglede nemlig selv sådan et netværk, da hun blev færdig.

”Jeg har selv været udfordret på min vej mod et fast job, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste. Det er ofte lidt svært de første år. Så det gav meget mening at sætte gang i et netværk for medlemmer, der er nyuddannede inden for de senere år,” siger Stine Bay Eriksen. Hun har efter ni år med skiftende vikariater og ledighedsperioder endelig landet sit første faste job, som Senior Marketing Executive i Kosan Gas. Og nu har hun så også taget initiativ til et nyt netværk i KS.

”KS er et godt sted for et netværk, for i KS har man nogen i ryggen, både i forhold til indhold og inspiration. Og så har man den samme faglighed og dermed de samme udfordringer i forhold til jobsøgning og at være ny på arbejdsmarkedet. I netværket vil vi kunne dele vores situation i stort og småt med hinanden, og tale om, hvordan man balancerer karriere og privatliv som ny på en arbejdsplads. Der skal være plads til både jobsøgende og folk som er i job. Dem der er i job ved, hvordan man tackler det og dem der er jobsøgende kan også byde ind i forhold til forhold på en arbejdsplads, for de fleste har været i praktik eller haft studiejob,” siger Stine Bay Eriksen.

Det første møde i netværket er på plads og her kommer der fokus på det at være i et netværk, lære hinanden at kende og forventningsafstemme.

”Vi skal finde, bruge og hjælpe hinanden, og så skal vi diskutere det videre forløb og hvilke temaer vi vil tage op. Det kunne inkludere ny på arbejdsmarkedet, personlig branding, kompetenceudvikling eller karriere og familieliv.”

Tilmeldingsfristen er onsdag den 16. marts 2022.

Møderne vil foregå i Kommunikation og Sprog’s lokale på Åboulevarden i Aarhus i tidsrummet kl. 17:30 - 20:30. Der er planlagt fire mødedatoer, som du også kan se via linket.

Edit page