30. september 2020

KS Fyn: Et år i coronaens og babyernes tegn

/files/assets/news/arnaud-jaegers-ibwjsmobnnu-unsplash-0-credits.jpg

På generalforsamlingen i KS Fyn i sidste uge blev formanden genvalgt, og der kom et par nye ansigter i bestyrelsen, som har haft babyboom. Coronaaflyste arrangementer rykkes til senere.

Mange arrangementer i KS Fyn blev aflyst i foråret, blandt andet Forretningsforståelse, netværksarrangement, storytelling. Nogle rykkes til senere på året og andre til 2021.

Det kunne formand, Majken Jaussi, fortælle i sin beretning på regionens generalforsamling den 24. september.

Trods corona har der været afholdt både sociale arrangementer, julearrangement på GLOW og andre netværksarrangementer. Efteråret er startet op med to arrangementer om at tage billeder og lave video med din mobiltelefon.

I beretningen påpegede Majken, at man altid er velkommen til at komme med input til arrangementer. Og så ser KS Fyn frem til at møde medlemmerne til jubilæumsarrangementet den 28. oktober, hvor vi skal fejre KS’ 50 år på restaurant MARV med fagligt input fra Anna Libak.

2020 har stået i babyboomets tegn, mange børn er blevet født, og mange er på vej i bestyrelsen. Derfor kommer der til at være udskiftninger i bestyrelsen, sagde Majken også og rundede af med at sige tak til alle i bestyrelsen - både medlemmer og suppleanter for godt socialt samvær og en blandet faglighed.

Majken genopstillede og blev genvalgt for en ny 2-årig periode. Fra bestyrelsen i øvrigt var Ann-Cathrine Nielsen og Vibeke Lungaard Albjerg ikke på valg. Mie Skougaard Pedersen og Marie Elisabeth M. Dam genopstillede ikke til bestyrelsen. I stedet blev de valgt for en 2-årig periode.

Desuden blev der valgt 4 suppleanter. Matilde Kjelddal Jørgensen, Marie Elisabeth M. Dam, Karin Svalgaard og Kathrine Slott Nielsen og med Marie Bartholdy som observatør.

Formand, Per Lindegaard Hjorth, har været rundt i landet og deltaget i generalforsamlingerne, også som dirigent. Det har været en stor fornøjelse for ham at være med:

”Fremmødet har været flot, og det er godt at se, at der er så mange medlemmer, der er interesserede i at gå ind i det frivillige arbejde. Der deltog også mange medlemmer, som ikke har været aktive tidligere, og det er glædeligt. Det er jo de frivillige, der er med til at bringe forbundet tæt på det enkelte medlem og også sikrer, at fagligheden når ud til medlemmerne,” siger Per Lindegaard Hjorth.

Edit page