24. juni 2020

KS-Dagen kommer til efteråret

/files/assets/news/ks-dagen-banner.png

Vi er i gang med et nyt årti, som vil møde os med nye medier, nye teknologier, nye metoder og nye krav. ”De brølende 20'ere” er derfor overskriften for KS-Dagen 2020, der afholdes i København og Aarhus samt på livestream.

Hvert år afholder Kommunikation og Sprog KS-Dagen, vores årlige konference. Det er en medlemsdag fyldt med inspiration, værktøjer og netværk.

Vi har sat ”De brølende 20'ere” som overskrift for KS-Dagen 2020. Vi er i gang med et nyt årti. Og kommunikationsfaget undergår monumentale forandringer. Nye medier, nye teknologier, nye metoder og nye krav. Men også velkendte sandheder, der er aktuelle som aldrig før. I den anledning har kommunikation og Sprog udviklet et bud på fremtidens kommunikationskompetencer, sammen med medlemmerne og vores ekspertpanel.

Vi tager udgangspunkt i store begreber som for eksempel værdi, etik, målgruppe, kreativitet og forretning. Vi beder vores gæster om at komme med deres perspektiver og pointer.

KS har bandt andet inviteret Le Gammeltoft, grundlægger af Heartbeats, et moderne, digitalt medie, der formidler et bredt udvalg af historier om kultur, livsstil og samfund på tværs af lyd, video og tekst. Samtidig skal det være rentabelt. Vi har inviteret Le Gammeltoft til at tale om værdiskabelse, hårde og bløde bundlinjer.
Vi har bedt Lise Hein, kommunikationschef i Metroselskabet, om at tale om målgrupper. Vi vil gerne høre, hvordan man arbejder konstruktivt med inddragelse og konstant kommunikation, når budskabet er: ”Kære nabo, undskyld vi larmer”?
Omstillingen fra DONG til Ørsted er gennemgribende, kompleks og er foregået in-, såvel som eksternt.  Derfor har vi indbudt Troels Bjørn Thorn, Head of Global Brand and Marketing i Ørsted, til en samtale, hvor vi dykker ned i, hvorfor det er vigtigt for kommunikationsafdelingen at have et indgående kendskab til forretningen.
Vi holder KS-dagen i Aarhus og København, samt i en digital version:

AARHUS
Onsdag, 30. september 2020 - 9:00 til 17:00
Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C
Læs mere og tilmeld dig

KØBENHAVN
Tirsdag, 6. oktober 2020 - 9:00 til 17:00
Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København
Læs mere og tilmeld dig

LIVESTREAM
Tirsdag, 6. oktober 2020 - 9:00 til 17:00
Læs mere og tilmeld dig

Vi håber at se dig til en dag med plads til både faglighed, netværk og et koldt glas hvidvin.

Edit page