6. september 2023
/files/assets/big_promo/mennesker-ks-dagen.png

KS-dagen 2023: Du kan blive (endnu) mere klar til den digitale fremtid

De mange muligheder og udfordringer som den teknologiske udvikling giver dig som kommunikatør, er omdrejningspunktet for 'KS-dagen 2023'.

Vi står midt i en tid med store teknologiske kvantespring. De kommer med større og større hastighed, ikke mindst det seneste år. De påvirker allerede vores nutid, og de kommer ikke mindst til at påvirke vores fremtid.

De betyder blandt andet, at du har behov for en ny tilgang til de mange aspekter ved brugen af digitale værktøjer – hvad enten du er ansat hos den lille startup, i en stor virksomhed eller i den offentlige sektor.

Det kan du få på KS-dagene 2023, der finder sted i Aarhus den 1. november og i København og på livestream den 8. november.

Se programmet, læs om oplægsholderne og tilmeld dig via KS-dagens hjemmeside – her vil der løbende blive lagt information op, efterhånden som det er klar.

Temaet for i år er ‘Den digitale fremtid – midt i din nutid’. Her vil du komme til at høre om, hvilke muligheder og udfordringer de teknologiske fremskridt giver dig som kommunikatør

Kom og deltag i en inspirerende dag med gode fagkollegaer og dygtige oplægsholdere, der fortæller om højaktuelle cases. Undervejs bliver der masser af tid til at netværke, til paneldebatter og refleksion.

KS-dagen 2023 er som altid gratis for dig, der er medlem af Kommunikation og Sprog. Er du forhindret i at deltage, kan du deltage online.

Der er også mulighed for at tage en kollega med mod betaling.

Du møder blandt andet:

Peter Svarre

Hvilke moralske dilemmaer står vi kommunikatører overfor, når vi bruger billeder af og data om mennesker?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Peter Svarre, forfatter og ekspert i AI. Han har mere end 20 års erfaring med at arbejde med digital kommunikation, strategi og produktudvikling. Peter har blandt andet designet hjemmesider og apps for virksomheder som Nike, Carlsberg og Danske Bank.

Peter Svarre vil fortælle, hvorfor han mener, at vi har behov for en ny, etisk tilgang til digitalt design – hos den lille startup, i de store virksomheder og ikke mindst i den offentlige sektor. Men hvordan laver man etisk digitalt design?

Anne Mette Hartelius

Hvordan kommer man fra ord til visuel form?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Anne Mette Hartelius, der er lektor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun er uddannet civilingeniør og grafisk designer og har 25 års erfaring som professionel visuel kommunikatør.

Anne Mette vil fortælle om ’følelseshjulet’, der kombinerer viden om det menneskelige følelsesregister med viden om visuelle retoriske greb. Anne Mette kan forklare, hvordan vi som mennesker opfatter visuel kommunikation og hvad faldgruberne er, når vi bruger AI som billedskabende værktøj.

Lone Ravnholt Kanstrup

Hvordan sikrer man den sproglige kvalitet på tværs af en stor global virksomhed som Ørsted?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Lone Ravnholt Kanstrup, der er lead language consultant i Ørsted. Lone har gennem mere end 20 års arbejde som oversætter udviklet stærke kompetencer inden for sprogledelse, især terminologi og sprogteknologistyring, interessenthåndtering og procesforbedring.

Lone vil blandt andet fortælle om de praktiske værktøjer, de bruger i Ørsted som hjælp til selvhjælp i dagligdagen, herunder maskinoversættelsesløsninger, termbaser, oversættelse af chat i Teams med mere.

Pia Hauge Berntsen

Hvordan kan du undgå at gå i kontorkoma?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Pia Hauge Berntsen, der som ledelsesrådgiver, foredragsholder og forfatter rådgiver om, hvordan man får kreative, effektive og mentalt sunde medarbejdere i fremtidens arbejdsliv. Pia har skrevet bogen ’Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde’, der skal hjælpe videnstunge virksomheder med at designe hjernevenlige arbejdspladser.

Kan vi blive mere effektive, mere kreative og mere glade af at sænke tempoet i en hverdag, hvor vi er altid på, aldrig færdig og skal løse komplekse arbejdsopgaver i højt tempo?

Ja, og Pia kalder det slow productivity.

Edit page