29. april 2020

KS aflyser alle fysiske arrangementer, foreløbig indtil efter sommerferien

/files/assets/news/ks-formand-1-credits.jpg

Det er jeg virkelig ked af. Fordi de frivillige i KS og KS’ konsulenter har lagt mange kræfter i at finde de spændende oplægsholdere, som kunne berige dig og alle os andre med ny faglig viden. Til gengæld har vi udvidet udbuddet af webinarer og onlinekurser, så du stadig kan blive fagligt opdateret. Så hold øje på hjemmesiden, skriver KS-formand Per Lindegaard Hjorth i en hilsen til medlemmerne. Læs hele hans hilsen her.

Vi lever i en underlig tid, hvor det, der var normalt i går, ikke er det i dag. Fra den ene dag til den anden er de flestes hverdag blevet lavet om til en helt ny hverdag. Og ingen havde set det komme.

Men heldigvis er vi i Danmark så langt fremme på det digitale område, at mange af os har kunnet arbejde hjemmefra. Det er ikke nemt, men det kan fungere. Det fungerer i hvert fald for forbundets konsulenter, der knokler hjemme fra spisebordet for at hjælpe de mange KS-medlemmer, der er blevet berørt af krisen - ved at de bliver bedt om at gå ned i tid og løn, bliver hjemsendt eller er blevet afskediget.

I skal som altid kontakte forbundet, når I har brug for rådgivning. Og det gælder også, selv om dit spørgsmål ikke er i relation til coronakrisen. Heldigvis hjælper konsulenterne også fortsat medlemmer med at gennemgå ansættelseskontrakter.

Da det på nuværende tidspunkt er umuligt at sige noget om, hvornår vi er tilbage ved noget, der bare ligner det normale, kan vi heller ikke sige noget om, hvornår vi i KS igen kan mødes til fysiske arrangementer. Vi vil under alle omstændigheder udarbejde retningslinjer for fysiske arrangementer, så vi er klar, når vi igen får mulighed for at invitere dig til et fagligt arrangement.

Jeg håber, at vi mødes til et af de mange webinarer og forhåbentlig snart også til et fysisk arrangement. Men indtil da ønsker jeg alle et dejligt forår. Og pas godt på jer selv og hinanden.

Mange KS-hilsener

Per Lindegaard Hjorth

Edit page