14. august 2019

Kommunikation sætter forandringen i spil

/files/assets/news/fcn.jpg

Man kan bruge kommunikation til at skabe forandring og det gør de i superligaklubben FC Nordsjælland, som har det ambitiøse mål at bruge klubben og fodbolden til at forandre verden. Og på den måde vinder de hver søndag, som klubbens direktør siger. Kom med bag facaden til et arrangement for KS-medlemmer.

Foto: FC Nordsjælland
Søren Kristensen står til venstre.

Der er et stykke vej fra 1999-drømmen om at lave en professionel fodboldklub i Farum, til vores dages superligaklub FC Nordsjælland, der er blevet opkøbt af et ghanesisk fodboldakademi og som i dag er en international fodboldklub med målsætninger om at forandre verden i en mere positiv retning.

’Forskellen fra den lille, lokale fodboldklub, som vi var dengang, til i dag, er stor, men det har været en spændende rejse’, siger FC Nordsjællands direktør Søren Kristensen, som har været direktør i FC Nordsjælland i snart to år. Sammen med kommunikationschef Christian Wolny, der har været klubbens kommunikationschef i samme periode, har han sagt ja til at fortælle om processen på et møde for KS-medlemmer. Her kan I få indblik i, hvordan forandringsledelse og kommunikation har spillet ind i den proces klubben har været igennem. KS' Netværk for Projekt- og Forandringsledelse står bag arrangementet, hvor du også får indsigt i klubbens arbejde med CSR og FN’s verdensmål.

’Vi har en stor mangfoldighed i klubben og en særlig glæde ved at give tilbage. Vi fokuserer ikke bare på fodbold, men også på dannelse og uddannelse. Blandt andet giver vores ansatte 1 % af deres løn til velgørenhed. Vi skal brænde for vores værdier og vi skal have alle med i processen’, siger han og understreger, at KS-medlemmerne kan glæde sig til et kommunikationsfagligt arrangement med udgangspunkt i forandringsledelse.

”Jeg ser frem til en livlig debat med deltagerne. Vi plejer at få en god debat, for det vi har gang i er meget anderledes, end hvad du er vant til,” siger Søren Kristensen.

Til arrangementet, der finder sted den 22. august hos FC Nordsjælland i Farum Park, får I indsigt i, hvordan der blev arbejdet med at få medarbejdere og spillere med på strategiskiftet og hvilke værktøjer inden for forandringsledelse- og kommunikation, som blev hevet op af værktøjskassen.
Læs mere og tilmeld dig her

Edit page