8. marts 2023

Kom til K-bar og vær med til uddeling af årets specialepris 2022

/files/assets/news/k-barposterbredv1.jpg

Vi har i år fornøjelsen af at holde Specialeprisen for specialer skrevet i 2022 sammen med Kforum.

Vi hylder specialeskriverne fredag den 24. marts til Kforums K-bar. Forårets hyggeligste K-bar kan du læse mere om her og tilmelde dig og dine venner. Det er helt gratis, og vi glæder os til at tale og skåle med dig. 

Vi har i Kommunikation og Sprog har været med til at udvælge de otte specialer, som dommerpanelet skal vurdere, og vi synes alle de italesætter aktuelle og relevante problematikker indenfor kommunikationsfaget. Emnerne i de udvalgte specialer spænder fra, hvordan samtalesaloner kan bruges til at sætte en ny diskurs om klimaforandringer, hvordan det hybride arbejdsliv påvirker medarbejderes trivsel, og hvordan det danske forsvar kommunikerer og arbejder med mangfoldighed i forhold til deres kvindelige ansatte.

Det bliver en aften fyldt med inspiration, oplæg og godt selskab. Og vi glæder os til at se dig! 

Udvalgte specialer for 2022

Her er de udvalgte specialer, der dyster om at vinde årets speciale for år 2022. Vi har sendt følgende specialer videre til juryen listet i tilfældig rækkefølge.

Køn Utopi! – En retorisk undersøgelse af det feministiske kønsmanifest som drivkraft for seksuel dannelse på de danske højskoler

Hvad taler vi om, når vi taler om ligestilling?

CSR-kommunikation på Facebook

Red Barnets nye CTRL-initiativ – kan kommunikation nedbryde et tabu?

Vidensarbejders tidsmiljø i det hybride arbejdsliv

Mand dig op, kvinde! – En kvalitativ undersøgelse af Forsvarets udadrettede kommunikation om mangfoldighed og kvinders erfaringer fra hæren

Samtalesaloner: En ny måde at tale om klimaforandringer på?

”Den grønne omstilling” – En analyse af Danmarks grønne initiativer, kommunikation og præstation

Edit page