10. april 2019

Kom til foredrag med blind OL-guldvinder

/files/assets/news/blinde2.jpg

Søren Holmgren har to olympiske guldmedaljer, har været IBMs bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika, fungerer som sparringspartner for nogle af Danmarks største virksomheder, er far til to dejlige piger… og så er han blind!

Som 17-årig fik Søren Holmgren besked om, at han ville blive blind og rådet til et liv på førtidspension. I stedet blev han dobbelt OL-guldvinder og lever i dag af at hjælpe andre til at nå deres mål.

Kom med KS Nordjylland til et spændende arrangement den 30. april på Kompass Hotel i Aalborg

”Folk siger tit til mig, at jeg får deres egne problemer til at virke mindre,” fortæller Søren Holmgren med smil i stemmen.

Med OL-guldet om halsen gjorde han lynkarriere som supersælger i IBM og i dag står de største danske virksomheder i kø for at hyre ham til kurser og foredrag.

Her bruger han sine egne erfaringer til at hjælpe firmaernes medarbejdere med at finde ny motivation og gejst i arbejdet, og der er bud efter ham.

”Det, der er vigtigt at huske på er, at alle skal være lige, men alle ikke skal være ens,” siger han fortsætter:

”Hvis alle er ens på arbejdspladsen, er der jo ikke nogen udvikling. Forskellene virker både inspirerende og motiverende.”

Søren Holmgren vil fortælle om hvilke tanker og filosofier, der ligger bag hans egen succes. Han vil dele ud af egne erfaringer og fortælle, hvordan han bruger værktøjer fra elitesportens verden i sit daglige arbejde i erhvervslivet.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Arrangementsdato:

Tirsdag, 30. april 2019 - 18:45 til 21:00

Tilmeldingsfrist:

Tirsdag, 23. april 2019 - 20:00

Adresse:

Kompass Hotel Aalborg

Østerbro 27

9000 Aalborg

Edit page