1. maj 2019

Kom og lær fotografering med din mobiltelefon

/files/assets/news/emre-karatas-194355-unsplash.jpg

14. maj afholder KS workshop i Odense, hvor du lærer at tage ”det gode billede” med din mobiltelefon.

Foto: Emre Karates

Det bedste kamera er altid det kamera, du har på dig, plejer fotograferne at sige. I dag har alle en smartphone i lommen. Den er sandsynligvis teknisk langt bedre end dit første digitale kamera.

Smartphonen er i dag blevet en værdig konkurrent til almindelige digitale kameraer. Billedkvaliteten bliver konstant bedre, og vi har altid telefonen på os, så vi er klar til fx at fange børnenes første skridt.

KS inviterer til workshop tirsdag den 14. maj, hvor du lærer, hvordan du bedst muligt udnytter din smartphones kamera til at tage gode og aktuelle billeder.

Aftenen vil indeholde en gennemgang af, hvordan man tager “det gode billede”, som passer til et medie og rammer en målgruppe – bestående af både gennemgang, tips og tommelfingerregler. Hippo Productions, som lærer fra sig på aftenen, fokuserer på at fange gode billeder med telefonen, hvorfra de senere på aftenen gennemgår apps til retouchering (bl.a. VSCO, Huji Cam, Unfold og Snapseed).

De vil vise os, hvordan vi kommer uden om alt for dyrt udstyr og mange års erfaring med værktøjer, der hjælper os til at tage flotte, professionelle billeder, der fungerer effektivt i en digital markedsføringsstrategi.

Læs om arrangementet her.

Adresse:

Kulturmaskinen

Farvergården 7

5000, Odense C

Lokale Andersen

Arrangementsdato:

Tirsdag, 14. maj 2019 - 17:00 til 20:00

Pris for medlemmer:

Gratis for medlemmer af KS

Tilmeldingsfrist:

Mandag, 13. maj 2019 - 11:00

Edit page