15. december 2020

Kære nordjyske KS’ere

/files/assets/news/jonathan-borba-credits.jpg

Julehilsen fra bestyrelsen i KS Region Nordjylland.

Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

2020 blev noget anderledes end vi alle havde forestillet os. Det har blandt andet også betydet, at vi har været nødt til at aflyse og flytte mange af vores arrangementer.

Men I skal ikke snydes for at lære os i den nordjyske regionsbestyrelse lidt bedre at kende. Derfor kommer her nogle korte præsentationer af os samt et kort bidrag til, hvad vi hver især allerbedst kan lide ved julen.

Sofie 
”Jeg er 29 år og har en kandidatuddannelse i Kommunikation fra Aalborg Universitet. Til daglig arbejder jeg som kommunikationskonsulent hos Dafolo i Frederikshavn, hvor jeg har ansvar for kommunikationen i vores forlag og kompetenceudvikling. Jeg har været medlem af regionsbestyrelsen i Nordjylland siden 2019 og er lige gået ind i mit første år som formand i regionen. Jeg bruger især bestyrelsesarbejdet til at møde ligesindede sprog- og kommunikationsfolk, der ligesom jeg brænder for at formidle og lege med sproget. Jeg har selv gennem tiden nydt godt af KS’ mange tilbud og arrangementer, og derfor sætter jeg en ære i at bidrage til, at der fortsat bliver udbudt spændende og aktuelle arrangementer i Nordjylland.

Det bedste ved julen er for mig at være sammen med familien og hygge med for eksempel julesmåkagebagning.”

Cecilie
”Jeg er 25 år og er uddannet cand.it i oplevelsesdesign fra Aalborg Universitet i sommeren 2020. Jeg arbejder til daglig som lager-, kundeservice- og webshopansvarlig i en lille eventvirksomhed, der hedder Cerise. Jeg har været frivillig i KS i tre år, først i regionsbestyrelsen, senere som formand i studenterorganisationen KairoS, og senest atter som bestyrelsesmedlem i den nordjyske regionsbestyrelse. Jeg bruger særligt bestyrelsesarbejdet til at møde andre kommunikationsinteresserede, samt til at være med til at udvikle fede arrangementer for Kommunikation og Sprogs medlemmer, der kan hjælpe med at udvikle medlemmernes kompetencer inden for kommunikationsfeltet.

Jeg glæder mig altid som et lille barn til jul. Det bedste ved julen er for mig den fred og ro, der opstår i familiens skød.”

Jeanne 
”Jeg er 28 år og er uddannet cand.mag. i International Virksomhedskommunikation – Spansk fra Aalborg Universitet. Til daglig arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder hos DAVA Foods i Hadsund, hvor jeg har været siden sommeren 2018. Jeg blev valgt ind i nordjyske regionsbestyrelse i 2020. Jeg valgte at gå ind i bestyrelsen, fordi jeg selv savnede et stærkt fagligt netværk – det har jeg fået. Derfor vil jeg være med til at arbejde for, at alle I medlemmer gennem vores arrangementer ikke alene får ny faglig viden, men også et godt netværk af andre dygtige ordekvilibrister og sprognørder.

Det bedste ved julen er stemningen: Lige fra den fysiske stemning med smukke julelys, der pryder gaderne, til den mere sprudlende og glade attitude, man møder hos andre.”

Christina 
”Jeg er 28 år og har en kandidatuddannelse i Kommunikation fra Aalborg Universitet. Til daglig arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder hos Motorstyrelsen i Aalborg. Her er min opgaveportefølje meget bred og spænder fra intern til ekstern kommunikation, både medieret og interpersonel. Jeg har været medlem af regionsbestyrelsen i Nordjylland siden 2019, fordi jeg gerne vil være med til at skabe et stærkt fagligt netværk blandt KS’ medlemmer i regionen. Inden jeg blev valgt ind i bestyrelsen, har jeg selv gennem tiden nydt godt af KS’ mange tilbud og arrangementer og deltager stadig i de arrangementer, der interesserer mig.

Jeg er en værre julegris. Men noget af det, jeg holder mest af ved julen, er alle julelysene - udenfor, i folks vinduer og i øjnene på folk, jeg møder. Det er, som om alle har en ekstra varme i hjerterne, som indbyder til hygge, kærlighed og at være sammen.”

Elke  
”Jeg er 59 år og har en BA i IT-Kommunikation og erhvervssproglig, tysk fra Aalborg Universitet. Jeg er gift og har en datter på 20 år. I mere end 15 år har jeg arbejdet med lokal-TV, hvor jeg er journalist, studievært med mere, et arbejde som er meget spændende, og hvor to dage ikke er ens. Jeg har ønsket at deltage i KS’ bestyrelse for at møde andre med samme faglige baggrund og for at være med til at finde gode og spændende arrangementer i Nordjylland.

Julen er for mig den tid på året, hvor alt står stille, og man bare nyder samværet med sine nære og får lækker julemad. Vi får altid en dejlig and, der er langtidsstegt, så der dufter dejligt af jul.”

Joachim 
”Jeg er 27 år og er uddannet med en kandidat i Læring og Forandringsprocesser. Til daglig arbejder jeg som salgs- og retentionkonsulent hos Norlys. Hvilket er meget symptomatisk for min karriere, da jeg altid har beskæftiget mig med salg på den ene eller anden måde. Jeg har været med i bestyrelsen siden 2019, hvor jeg har nydt at samarbejde med de andre bestyrelsesmedlemmer og prøve at få tilbudt flere spændende kurser og arrangementer til alle nordjyderne.

Julen for mig er altid den 23., hvor jeg med min familie altid har en julefrokost. For mig sænker julefreden sig med de ritualer fra julefrokosten, hvor jeg får set hele min familie og vi får samlet op. De ritualer er med til at gøre, at jeg kommer i rigtigt julehumør og glemmer alt fra hverdagen og bare slapper af.”

Charlotte 
”Jeg er 27 år og har en uddannelse i Tysk & International Virksomhedskommunikation. Jeg arbejder til daglig som marketingansvarlig hos Camping i Blokhus i/s. Jeg har været med i den nordjyske regionsbestyrelse siden 2018 og var dengang også med til at starte KS' studenterorganisation KairoS i Aalborg. Jeg er en del af bestyrelsen, fordi jeg oplever at få en faglig sparring, som jeg ikke får andre steder og netop dét vil jeg gerne arbejde for, at I - vores medlemmer - også får gennem arrangementer og netværksmøder.
 
Det bedste ved julen er, at vi som mennesker er mindre selviske og mere gavmilde.”

Igen – glædelig jul og godt nytår!

De bedste julehilsner fra 
Sofie, Cecilie, Jeanne, Christina, Elke, Joachim og Charlotte 
KS Nordjyllands regionsbestyrelse 

Edit page