18. december 2019

Julehilsen fra KS-formanden

/files/assets/news/markus-spiske-af-4tbqjdtc-unsplash-credits.jpg

KS-formand Per Lindegaard Hjorth ønsker sig især tre ting til jul: At akademikere bliver talt ind i stedet for ud i både offentlige og private virksomheder, at det fortsætter med at gå godt i KS og at alle KS-medlemmerne får en god jul og et godt nytår. Læs hans julehilsen her.

Kære KS-medlemmer

 
Når jeg fremover kommer til at tænke tilbage på 2019, så tror jeg, at en af de ting, jeg særligt vil huske, er, at det var året, der bød på et øget pres på akademikere, både på uddannelserne og i forhold til deres rolle og indsats, især i den offentlige sektor.

Jeg har faktisk her op mod jul et ønske. Et ønske om, at man – og ikke mindst politikerne – taler akademikerne ind i både offentlige og private virksomheder som en ressource på lige fod med andre fagligheder.

Et andet ønske, jeg har, er, at det fortsætter med at gå godt i KS. Det går nemlig rigtig godt, og det mener jeg især skyldes to ting. Den ene er, at medlemmerne er tilfredse med at være medlem hos os, og det andet er de frivillige. Alle, der til dagligt er aktive i KS, ikke mindst de mange frivillige, kan med rette være stolte af den store medlemstilfredshed, som KS-medlemmerne giver udtryk for i de undersøgelser, vi løbende foretager. Her bliver vi målt op mod andre fagforeninger, og hver gang ligger KS i top.

2020 bliver et jubilæumsår for KS. 27. oktober 1970 stiftede en gruppe kvinder med kampgejst, fordi de ikke længere ville finde sig i som højtuddannede at blive behandlet dårligt på arbejdsmarkedet, deres egen fagforening, og det er den, som i dag er Kommunikation og Sprog.

Jeg synes, det er vigtigt at huske på historien, men det er også vigtigt at se fremad. I KS vil vi gøre begge dele i forbindelse med jubilæet. Målgruppen for jubilæumsfejringen er KS-medlemmerne, og året kulminerer med en række medlemsarrangementer, der gennemføres i samarbejde med regionerne. Her vil der være et fagligt oplæg, en reception og en lille udstilling, der viser, hvordan forbundet har udviklet sig gennem årene.

Jeg håber at møde rigtig mange af jer til de mange arrangementer, vi holder i hele landet i løbet af året, og jeg håber ikke mindst at se jer til jubilæumsfejringerne.

Tak for i år, rigtig god jul og godt nytår til dig og din familie.

Per Lindegaard Hjorth
Formand for Kommunikation og Sprog

Edit page