5. december 2018

Jul med bonus

/files/assets/news/sabri-tuzcu.jpg

Husk at du kan bruge dit Forbrugsforeningskort til at få bonus i 4.500 butikker, restauranter og webshops, når køber ind til julen. Hvis du ikke allerede er medlem, så kan læse, hvordan det fungerer her. Foto: Sabri Tuzsu.

Med et kort fra Forbrugsforeningen, kan du spare penge på det du alligevel køber.
Så hvorfor ikke gøre som 216.000 andre og blive medlem af Forbrugsforeningen? Der er 0,- kr. i kontingent det første år – herefter koster det 132,- kr. om året
Læs mere her

Som medlem får du bonus på alt - også det på tilbud. Der er intet minimumskøb og bonus fra første krone.
Hver måned opgøres dine køb og beløbet, du har købt for, trækkes automatisk via Betalingsservice på din bankkonto. Dette betyder at du får en kredit på mellem 10 og 50 dage – og ved normalt brug er der ingen renter og gebyrer. Du kan selv løbende følge med i transaktionerne på Mit FBF og i en App.
Kortet er født med et kreditmaksimum på 10.000,- kr. og efter et år kan du søge om forhøjelse til 40.000,- kr. Hvis du ikke bryder dig om at købe på kredit, kan du altid selv overføre penge til din medlemskonto, så pengene står på kontoen, når du handler.
Hvert år i december sætter vi din samlede bonus i kroner og ører ind på din konto i Forbrugsforeningen. Så jo mere bonus du har optjent jo mere er der mere at handle for op til jul.

Edit page