14. marts 2018

I vores samfund er god kommunikation også velfærd

Der er et voksende behov for god kommunikation i den offentlige sektor, da vi lever i et samfund, der hele tiden bliver mere digitalt og mere medieret, skriver KS-formand Per Lindegaard Hjorth, i en debat på altinget.dk om antallet af kommunikationsmedarbejdere i det offentlige.

”Med artiklen ”Staten ansætter stadig flere kommunikationsfolk” 26. februar får Altinget tre finansordførere til at gå i selvsving, fordi ”staten” over 7 år, siden 2010, har ansat 25 procent flere personer med en journalistisk eller kommunikativ baggrund på statslige arbejdspladser. Staten er jo en ret diffus størrelse. Desværre får vi intet at vide om, hvor i staten de pågældende er ansat, ministerier, styrelser, centre, lokale arbejdspladser. Vi får heller intet at vide om, hvad kommunikatørerne foretager sig, hvorfor de er blevet ansat, eller hvor mange personer der reelt er tale om.”

Det påpeger KS-formand Per Lindegaard Hjorth i en kommentar til en artikel om antallet af kommunikationsfolk i det offentlige på altinget.dk.

Læs hele formandens indlæg her.

Edit page