23. september 2020

Hvor meget skal du have i løn?

/files/assets/news/penge-credits.jpg

KS har landets mest målrettede lønstatistik for kommunikation, sprog og marketing. I næste uge kan du være med til at præge den.

”Ledere responderer ofte positivt på fakta og tal, der står sort på hvidt. Så lønstatistikken er et fantastisk argument og redskab. Jeg har benyttet KS' lønstatistik i min årlige lønforhandling de seneste fire år.

Sådan sagde KS-medlem Ditte Mandrup, da hun sidste år var en af vinderne af et supergavekort, fordi hun svarede på lønspørgeskemaet fra KS.

Nu kan du igen være med til at præge lønstatistikken. 30. september modtager du en mail med et link til vores lønspørgeskema. Sidste år svarede 2.319 KS’ere og det ville være så godt at få endnu flere til at deltage.

Tallene fra lønstatistikken bliver brugt af KS-medlemmerne i deres lønforhandlinger og man vil kunne se dem både i Lønberegneren på hjemmesiden og i LØNmagasinet, som kan downloades som PDF fra hjemmesiden, når vi har bearbejdet tallene.

Det tager kun cirka 5 minutter at besvare spørgeskemaet. Så hold øje med din mailboks den 30. september og vær med, så alle KS-medlemmer kan svare klart og tydeligt på det spørgsmål, man ofte får ved sin ansættelse og ved de årlige lønsamtaler: Hvor meget skal du have i løn?

Deltager du i undersøgelsen, er du samtidig med i lodtrækningen om fire supergavekort á 1.000 kroner stykket. Vi trækker to vindere allerede den 9. oktober 2020 og to vindere efter deadline for besvarelse den 27. oktober 2020. Med andre ord: Du har større chance for at vinde, hvis du svarer senest den 9. oktober 2020.

Edit page