17. november 2020

Hvem siger, at man ikke kan julehygge via skærmen?

/files/assets/news/jul-credits.jpg

Region Midt og KairoS SDU holder online julehygge med banko, kahoot og julepræmier den 3. december, og det samme kan alle andre gøre med opbakning fra KS. Det samme gør KairoS AAU den 10. december. 

”Er du klar på ægte julestemning og -hygge med banko, fine præmier, knas, ”samvær” og et blik ind i 2021 direkte hjemme fra din egen stue? Så er det NU du skal melde dig til virtuelt julearrangement.”

Sådan skriver Region Midt til KS-medlemmerne, og det opfordrer KS-formand Per Lindegaard Hjorth til, at andre lader sig inspirere af. ”Det er en fin måde at skabe fællesskab på i den nuværende situation, og det støtter KS op om, så det er bare med at komme i gang. For selvom det desværre ikke bliver muligt at mødes til de traditionsrige julefrokoster, skal det ikke afholde os fra at sikre god julestemning,” siger formanden.

Studenterorganisationen KairoS på SDU har fået samme gode ide. Her vil der blive afholdt julekahoot online, hvor du har mulighed for at vinde en masse fede præmier, og der vil være en pakke med lækkerier til aftenen til de 10 første tilmeldte.

KairoS AAU trodser også corona og inviterer igen i år til deres populære julebanko, der denne gang foregår online. Som de forgangne år har du mulighed for at afprøve dine bankofærdigheder, og du kan glæde dig til lækkerier, fede præmier og julehygge.

I Region Midt sørger de frivillige for, at medlemmerne forinden modtager en julepakke, med alt der skal til for at skabe lidt ægte julestemning foran skærmen. Til gengæld skal man være klar på at jule med til virtuel banko med fine ”julegaver”, juleleg(e), ægte julestemning (man må gerne støve sit bedste juledress og julepynt af). Og så indeholder konceptet også, at medlemmerne kan komme af med deres idéer til, hvordan vi skaber gode faglige og sociale arrangementer i det kommende år med COVID-19 som benspænd.
Julebanko bliver afholdt på Teams og det kræver ingen forberedelse.

Se mere om julearrangementerne i kalenderen.

Edit page