16. maj 2018

Hvad betyder den digitale udvikling for KS’erne?

Et dagsaktuelt emne om, hvordan de digitale muligheder ændrer kommunikationsfaget, samler mange KS’ere til KS-DAGEN 2018 i både København og Aarhus. Se billeder og læs om KS-DAGEN 2018 i København,  som vi holder i dag.

Hvordan bruger en mand som Anders Ladekarl, der er generalsekretær i Dansk Røde Kors, de sociale medier?

Det var et af de første indslag på KS-DAGEN 2018 i København. Han blev interviewet af Anna Ebbesen fra ReD Associates, og tilhørerne fik en morsom og indsigtsfuld samtale, hvor de blandt andet hørte om, at det første, Anders Ladekarl gør om morgenen, er at åbne sit Tweetdeck. Han bruger nemlig Twitter systematisk til at forsøge at blande mig i debatten. Stort set alle journalister er på Twitter, og hvis holdningen er tilstrækkeligt skarp, er der ikke langt til at komme i TV2 eller DR.

´Jeg skriver også til folketingsmedlemmer og ministre på Twitter. Jeg kan faktisk skrive direkte til statsministeren,’ fortalte Anders Ladekarl, der også er aktiv på Facebook.

KS-DAGEN holdes i år et nyt sted i København, i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge. Da deltagerne var samlet, bød KS-formand Per Lindegaard Hjorth velkommen.

´I Kommunikation og Sprog beskæftiger vi os konstant med fremtiden for jeres arbejdsmarked inden for kommunikation, sprog og marketing. Vi er optaget af at være på forkant med jeres faglighed, og udviklingen i opgaver og kompetencer går rigtig hurtigt. Vi har valgt to tidsvinkler på digitale trends. Det, som vi skal vide noget om her og nu, og det, der er værd at orientere sig i på lidt længere sigt,´ sagde han blandt andet.

I år er det Morten Gade, der har været med til at udvikle dagen, og som er dagens vært. Han har tidligere været digital chef hos Bysted, Coop og Kontrabande. Han bad deltagerne være med i en hurtig måling af forskellige ting, og vi fandt blandt andet ud af, at langt de fleste arbejder med kommunikation, flest er ansat i det private og flest er i virksomheder med over 2000 medarbejdere.  De kommer for at blive inspirerede og for at lære noget nyt.

’Det håber vi i KS, at alle har oplevet,´ siger formanden, som opfordrer alle medlemmer til at tjekke #ksdagen på Twitter, for her får I vigtige pointer fra dagen.

Du kan stadig nå at tilmelde dig KS-DAGEN i Aarhus den 30. maj.

Edit page