20. november 2018

Har din arbejdsplads Danmarks bedste arbejdsmiljø? Hvad siger du og dine kolleger?

Akademikernes formand, Lars Qvistgaard, sidder i dommerkomiteen for arbejdsmiljøprisen, udtaler:

"Et godt arbejdsmiljø er helt centralt for både den enkeltes sundhed og velbefindende, men også for arbejdspladsernes bundlinje og mulighed for at levere ydelser og produkter af høj kvalitet. Og vi ved fra vores medlemmer, at når man står og vil løfte sin arbejdsmiljøindsats, er der rigtig meget inspiration at hente ved at se på, hvordan andre arbejdspladser har grebet opgaven an”.

Akademikerne har rettet et særligt skarpt blik mod akademikernes arbejdsmiljø og trivsel med særlige kampagner og tiltag. Derfor vil det være helt i tråd med indsatsområderne, hvis virksomheder med mange eller få akademikere slår til lyd for vigtigheden af, at arbejdsmiljøet er højt prioriteret.

Et godt og vigtigt tiltag
”Arbejdsmiljøprisen er et godt og vigtigt tiltag. I tider, hvor vi næsten kun hører om dårligt arbejdsmiljø, er det vigtigt at vise de gode eksempler. Eksempler, som vi alle kan lære noget af”, siger formand Per Lindegaard Hjorth.

Hvad er arbejdsmiljøprisen?
Arbejdsmiljøprisen er en hyldest til det gode arbejdsmiljø. Målet er, at de gode eksempler kan være med til at inspirere andre arbejdspladser til at gøre en ekstra indsats og finde nye veje inden for arbejdsmiljøarbejdet. Prisen uddeles af Arbejdsmiljørådet ved en temadag den 8. april 2019.

Læs mere og indstil til Arbejdsmiljøprisen 2019 her.

Edit page