9. februar 2021

Guide til jobportaler indenfor kommunikation og meget andet

/files/assets/news/jobsogning-0-credits.jpg

Det skal være nemt at finde det næste job. Men mængden af portaler, jobbanker og så videre kan godt være lidt svær at overskue. Derfor har vores A-kasse AJKS en guide til de Jobportaler og jobbanker, der er relevante for vores medlemmer. AJKS hjælper nu også virksomheder med rekruttering.

Ved du, at A-kassen AJKS har en guide til aktuelle job vi mere end 36 jobportaler, jobbanker og jobsøgemaskiner.

Nyt job? Guide til jobportaler indenfor medier og kommunikation (ajks.dk)

Guiden giver et overblik over jobportaler og jobsider for kommunikation, medier, sprog, nyuddannede, NGO'er og mange andre. Du kan blandt andet finde jobportaler for akademikere, kommunikatører og bureaufolk. Du kan finde jobsider for dig, der drømmer om at arbejde for en NGO. For dig, der er nyuddannet eller studerende. For dig, der søger efter job i hele verden - og dig, der gerne vil informeres om nye job direkte i dit newsfeed på Facebook. 

KS JOB, som er Kommunikation og Sprogs jobservice for medlemmerne, er også med i guiden. På KS JOB får du overblik over ledige stillinger målrettet kommunikatører, marketing- og sprogfolk i hele landet. Der er over 100 nye jobannoncer hver uge, men jobsiden er kun for medlemmer af Kommunikation og Sprog. Er du medlem, kan du også få tilsendt de nyeste og mest relevante job to gange om ugen.

Virksomheder kan få gratis hjælp til rekruttering
AJKS tilbyder også gratis hjælp til rekruttering for virksomheder, der har brug for eksperter og professionelle til at løse deres opgaver indenfor kommunikation eller marketing.
AJKS Rekruttering kan hjælpe med:
Udsøgning af egnede kandidater til løsning af diverse formidlingsopgaver
Formidling af jobopslag, freelanceopgaver eller vikariater blandt vores medlemmer
Information om og hjælp til at benytte tilskudsordninger ifm. ansættelser (virksomhedspraktik, løntilskud eller InnoBoosteransættelser)
Sparring og dialog om, hvad vores medlemmer kan bidrage med i forhold til jeres virksomhed, produkt eller kunder
Hvis du eller din virksomhed vil høre mere om samarbejdsmulighederne med AJKS rekruttering, så kontakt AJKS' karriereteam på telefon 3348 8925 / 3348 8913 eller send en mail til rekruttering@ajks.dk.

Edit page