28. august 2019

Gourmet og generalforsamling i KS Syd

/files/assets/news/volkerts-0.PNG

Aftenen begynder med KS Syds ordinære generalforsamling og slutter med en lækker netværksmiddag på restaurant Volkerts Fylke i Kolding.

Der er en klassisk dagsorden på programmet, når KS’erne i KS Syd onsdag i næste uge mødes til den årlige generalforsamling i KS Syd. Men det er også en aften, hvor de lokale KS’ere kan netværke og hygge sig i hinandens selskab med dejlig mad på bordet.

Generalforsamlingen foregår på Volkerts Fylke (Den Gamle Nationalbank) i Jernbanegade 27 i Kolding den 4. september kl 17.30-20.45. Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet.

På generalforsamlingen skal der vælges medlemmer til Regionsbestyrelsen. Alle de nuværende medlemmer inkl suppleanterne genopstiller: Formand Ingelise Nygaard Jepsen, bestyrelsesmedlemmerne Chris Fedders og Michaell Møller samt suppleanterne Birgitte Beck Larsen og Helle Madsen.

Overvejer du at opstille til en post, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på ksregsyd@gmail.com.

Denne aften kan du som altid møde formand, Per Lindegaard Hjorth, som vil fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Tilmeld dig her, men huske at melde afbud hvis du ikke kan komme alligevel.

Edit page