28. august 2019

Gourmet og generalforsamling i KS Nordjylland

/files/assets/news/mortens-kro1-aalborg-800x480-0.jpg

Vær med, når den frivillige bestyrelse i KS Nordjylland inviterer nordjyderne til generalforsamling på byens måske mest anerkendte restaurant, Mortens Kro. 

Der er en klassisk dagsorden på programmet, når KS’erne i Nordjylland torsdag  i næste uge mødes til den årlige generalforsamling i KS Nordjylland. Men det er også en aften, hvor de nordjyske KS’ere kan netværke og hygge sig i hinandens selskab med dejlig mad på bordet.

Generalforsamlingen foregår på Mortens Kro, Mølleå 4, kl. 17:45 til 21:00 den 5. september. Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet.

På generalforsamlingen skal der vælges medlemmer til Regionsbestyrelsen. På Facebook har alle kandidaterne lagt opslag op med en beskrivelse af sig selv samt en motivation for at stille op til bestyrelsen. Vi står over for en stor udskiftning, så det er endnu en god grund til at være med. https://www.facebook.com/groups/ksnordjylland/

Formand Christina Hjorthøj genopstiller. 5. Sofie Aarup Langballe Sørensen, Christina Ladefoged, Kai Færch og Joachim Smedegaard Mæng opstiller som bestyrelsesmedlemmer, mens Charlotte Mølgaard Gravesen genopstiller som suppleant og Maria Boll Hansen og Henriette Lauridsen nyopstiller som suppleanter.

Denne aften kan du som altid møde formand, Per Lindegaard Hjorth, som vil fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Overvejer du at opstille til en post, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på ksnordjylland@gmail.com

Du kan tilmelde dig her. På grund af den høje kuvertpris beder vi dig om kun at tilmelde dig, hvis du er sikker på, at du kan deltage i arrangementet.

Edit page