21. november 2018

Gå ikke glip af spændende aktiviteter

Netværksmøder, virksomhedsbesøg og input til brugen af sociale medier… Aktiviteterne er mange i KS Region Sjælland. Med ny Facebook-gruppe bliver det nemmere at følge med i, hvad der sker.

Som KS-medlem er der et væld af aktiviteter, du kan deltage i, blandt andet takket være de mange frivillige, som vælger at bruge lidt af deres fritid på at arrangere foredrag og møder med både fagligt og socialt indhold for andre medlemmer af forbundet.

Sådan er det også i KS Region Sjælland. I en travl hverdag kan det være svært at holde sig opdateret  med det hele – derfor kan du nu melde dig ind i Facebook-gruppen KS Region Sjælland, hvor du løbende bliver opdateret med de arrangementer, der bliver udbudt, og som måske kunne være noget for dig at deltage i.

Bag Facebook-gruppen står bestyrelsen for KS Region Sjælland. Også de er frivillige i KS og ønsker at styrke netværket blandt medlemmerne i KS, blandt andet ved at sørge for, at der bliver planlagt og gennemført forskellige arrangementer i regionen. Har du spørgsmål eller ideer til bestyrelsen, er du altid velkommen til at kontakte dem på ksregionsjaelland@gmail.com.

Edit page