26. august 2020

Formandsskifte i KS Nordjylland

/files/assets/news/mortens-kro-1-800x480-credits.jpg

På generalforsamlingen i KS Nordjylland takker Christina Hjorthøj af efter 11 år som formand. Sofie Aarup Langballe Sørensen stiller op som afløser.

“Jeg synes, at tiden er kommet til et generationsskifte i KS Nordjylland. Derfor har jeg valgt at takke af efter 11 år som formand for regionsbestyrelsen,” fortæller Christina Hjortshøj.

”Det har været fantastisk sjovt, lærerigt og en spændende udfordring at være en del af den frivillige bestyrelse i Nordjylland, og jeg er helt enormt taknemmelig for den store opbakning, nordjyderne har givet os gennem alle årene. Jeg har mødt en masse søde og inspirerende mennesker og har fået et solidt fagligt netværk både her i regionen og i resten af landet.

Fremover vil jeg fortsat fokusere på det politiske arbejde i hovedbestyrelsen og i repræsentantskabet i KS, og så vil jeg glæde mig meget til at deltage i den nye bestyrelses arrangementer,” siger hun.

Sofie Aarup Langballe Sørensen stiller op som Christinas afløser. Hun 29 år og uddannet cand.mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet. Hun bor i Aalborg og arbejder til daglig som forlagsredaktør på Dafolo i Frederikshavn. Sofie har været frivilligt medlem af repræsentantskabet og regionsbestyrelsen i Nordjylland siden september 2019.

”Jeg stiller op som formand, da jeg gerne vil stå i spidsen for at repræsentere KS i Nordjylland samt sikre et tilstrækkeligt udbud af aktiviteter og mulighed for netværksdannelse i regionen. Derudover håber jeg også på, at formandsposten vil bidrage til personlig udvikling, praktiske erfaringer og et stærkt netværk, som jeg kan drage nytte af i mit arbejdsliv,” siger Sofie Aarup Langballe Sørensen.

Du kan være med, når den frivillige bestyrelse inviterer nordjyderne til gourmet og generalforsamling den 10. september på anerkendte Mortens Kro i Aalborg. Som altid kan du møde formand, Per Lindegaard Hjorth, som vil fortælle lidt om KS' forestående 50-års jubilæum.

Dagsorden
1. Valg af dirigent og referent
2. Formandens beretning
3. Indkomne forslag
4. Valg af formand (Sofie Aarup Langballe Sørensen opstiller)
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer
6. Valg af suppleanter til bestyrelsen (Charlotte Mølgaard Gravesen og Henriette Lauridsen genopstiller. Elke Mortensen opstiller)
7. Eventuelt
Overvejer du at opstille til en post, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på ksnordjylland@gmail.com.

Efter generalforsamlingen vil der være rig lejlighed til at vedligeholde eller udbygge dit lokale netværk.

Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet torsdag, 10. september 2020 - 17:45 til 21:00
Tilmeld dig her

Edit page