6. maj 2020

Forebyg smitte på kontoret

/files/assets/news/ramboll-app-credits.jpg

Er du i tvivl om, hvordan du beskytter dig mod corona på kontoret? Du er ikke alene. Lige nu er hver anden dansker i tvivl. Med ny Game-app kan I træne jeres adfærd, så I minimerer risikoen for smitte på arbejdspladsen.

Flere og flere vender i disse dage tilbage til jobbet. Men har vi alle sammen styr på hvordan vi undgår at smitte hinanden? En undersøgelse fra YouGov, foretaget for Rambøll, viser, at 61% af danskerne er i tvivl om, hvordan de beskytter sig mod smitte på arbejdspladsen.

Rambøll har udviklet et gratis spil, hvor du kan blive klogere på, hvordan du undgår smitte på arbejdspladsen, mens du virtuelt bevæger dig rundt på kontoret. Til sidst ser du, om du består testen. Det foregår således, at man bevæger sig rundt i hverdagssituationer på kontoret, hvor der kan være en smitterisiko. Her bliver man trænet i, hvordan man kan minimere risikoen for smitte ved kaffeautomaten, toilettet og i kantinen. Når man er kommet igennem, kan man se, hvor godt man samlet set har klaret sig.

Appen er i overensstemmelse med vejledningen fra de danske sundhedsmyndigheder, og den bliver løbende opdateret, når der kommer væsentlige ændringer i anbefalingerne. Appen er gratis og kan tilgås på både computer og smartphone

Find appen til Android i Google Play eller spil den her.

Edit page