19. januar 2021

Faglighedsundersøgelsen 2021 er landet i din indbakke

/files/assets/news/survey-credits.jpg

Vi har i Kommunikation og Sprog glædet os til at invitere vores medlemmer til at svare på årets version af faglighedsundersøgelsen, som netop er blevet sendt ud.

Faglighedsundersøgelsen er en af forbundets mest effektive måder at holde sig opdateret på jeres arbejdsmarked, arbejdsopgaver, titler og meget andet. Det er information som kvalificerer alt andet arbejde vi laver i forbundet: Om det er til at udvikle de bedste kurser, give den bedste rådgivning, den mest relevante juridiske sparring, eller den bedste hjælp til studerende og nyuddannede der skal bruge et indblik i de mange muligheder indenfor kommunikation, sprog og marketing.

Vi bruger dem også som udgangspunkt for relevante artikler om arbejdsmarkedet – hvis du er nysgerrig kan du læse eventuelt nogle af konklusionerne fra 2017 på Kommagasinets hjemmeside.

Som færdiguddannet medlem vil vi meget gerne have dit svar, og din invitation skulle gerne være landet i din indbakke. Alle deltagere er med i en lodtrækning om 5x1000 Supergavekort.

Edit page