23. marts 2021

”Fagligheden er et springbræt til at løse opgaverne.”

/files/assets/news/springbraet-credits.jpg

Tak til de mange KS-medlemmer som valgte at bruge tid på at deltage i KS’ Faglighedsundersøgelse. Her kan du se nogle af de vigtigste resultater, som blandt andet viser, at KS’erne bliver mere og mere digitale.

Citatet i overskriften kommer fra KS-medlem Laura Køppen, 27, som var en af de mange der deltog i KS’ Faglighedsundersøgelse. I sin dagligdag som Social Media & Community Manager i mediebureauet Havas har hun mange hatte på, og de er alle sammen er digitale. Dermed er hun et af de medlemmer, der understreger den vigtigste tendens i vores Faglighedsundersøgelse: Det digitale fylder mere og mere for vores fagområde.

”Jeg medvirkede i Faglighedsundersøgelsen, fordi den giver et indblik i, hvordan arbejdsmarkedet er lige nu, og hvilke muligheder der er, hvis jeg for eksempel vil noget andet,” siger Laura Køppen, som heldigvis er udstyret med en relativt stor forståelse for både tal og sprog. 

"Udover at skrive og producere indhold er økonomi og resultater en stor del af mit arbejde. Jeg har derfor mange opgaver med tal, som jeg ikke havde forventet at sidde med, da jeg tog min kommunikationsuddannelse. Nu beskæftiger jeg mig også med ting som GDPR og den måde, man lagrer data på. Det var ikke ligefrem en del af min uddannelse, men jeg går meget op i at overholde reglerne og at vide noget om det,” siger Laura Køppen.

I det nye nummer af Kommagasinet kan du se nogle af de vigtigste resultater fra Faglighedsundersøgelsen.

Læs mere om hvad KS’erne arbejder med i 2021 her
Jeres arbejdsmarked: Hvad arbejder en KS’er med i 2021? • Kommagasinet

Medlemspanel om fag og arbejdsliv
I KS vil vi meget gerne diskutere de tendenser som faglighedsundersøgelsen viser med KS-medlemmerne. Vi vil gerne etablere et medlemspanel, hvor vi kan få konkrete billeder på jeres fag og arbejdsliv. 
Har du lyst til at være en af dem, vi skriver til en gang i mellem og evt. mødes med os og de andre i panelet? Så send en mail til Trein Møller på trm@kommunikationogsprog.dk.

Edit page