12. september 2021

Få penge til din kompetenceudvikling

/files/assets/news/kompetnce-credits.jpg

Næste runde for ansøgning om penge til kompetenceudvikling er for de statsansatte 5. oktober. De kommunalt og regionalt ansatte må desværre vente nogle måneder.

Ved OK21 aftalte vi kompetencefonde for alle offentligt ansatte. I staten var det ikke nyt – det har vi haft siden OK18. Men det er nyt for de kommunalt og regionalt ansatte.
For de statsansatte åbnes for den næste runde ansøgninger tirsdag den 5. oktober 2021 kl. 10.00. Og det skal tages meget bogstaveligt, for erfaringen er, at der er run på pengene, som altså hurtigt bliver brugt op. Sker dette for dig, har du dog en ny mulighed tirsdag den 1. februar 2022 kl. 10.00.
Du kan forberede din ansøgning inden der åbnes for ansøgninger, men altså ikke indsende den før den 5. oktober kl. 10.00.
Læs mere om, hvordan du søger, til hvad du kan søge, og find selve ansøgningen her. En fuldstændig oversigt over, hvornår der i de kommende år åbnes for ansøgninger, finder du her.


Er du statsansat og fyldt 50 år? Så er der særlige penge til din kompetenceudvikling, og du kan søge i dag.
Læs mere her

De kommunalt og regionalt ansatte må desværre vente lidt længere med at kunne ansøge om penge til deres kompetenceudvikling. Baggrunden er, at disse kompetencefonde, som nævnt, er nye og vi skal bruge lidt tid på at få tilrettet IT-systemer, udarbejdet retningslinjer med videre. Er du kommunalt eller regionalt ansat, vil du kunne søge om penge til din kompetenceudvikling fra 1. april 2022. Når vi har det hele på plads, vil du naturligvis kunne læse meget mere om, hvad du skal gøre og hvornår i en kommende udgave af dette nyhedsbrev.

Edit page