29. august 2018

Få en digital opgradering på et webinar. Det er gratis, hvis du er KS-medlem

Efteråret byder på et stort webinar-program for KS-medlemmerne. Her er der mulighed for opgradering af dine digitale kompetencer. Se listen og tilmeld dig her.

KS’ webinar-program er en unik mulighed for digital opgradering til alle KS-medlemmer. Her kan du holde dig fagligt opdateret hjemmefra.

Som deltager ser du webinaret på computer, smartphone eller tablet. Du møder altså ikke fysisk op hos KS, men ser i stedet en direkte video, hvor det passer dig. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret over chat eller e-mail.

I KS har vi vores eget webinarstudie på Hauser Plads, hvorfra vi transmitterer en række af webinarerne direkte.

Vi samarbejder også med en række andre kursusudbydere, som producerer webinarer for os.

Her er listen over efterårets webinarer med links, så du kan læse mere om indholdet og tilmelde dig.

Sådan kommer du i gang som iværksætter 14.9.
Overvejer du at blive iværksætter, men savner et overblik over, hvordan du kommer i gang – herunder hvad du skal være særligt opmærksom på inden for valg af virksomhedsform, regnskab, skat og moms – vil dette webinar være noget for dig.

SEO 27.9.
På dette webinar lærer du om søgemaskineoptimering i praksis. Vi tager hele processen fra udvælgelse af søgeord over implementering i dit websites tekster og øvrige indhold og videre til linkbuilding og videre optimering.

Google Analytics 4.10.
På dette webinar lærer du om trafikmåling og -optimering med Google Analytics. Vi viser, hvordan du indsætter sporingskoden på dit website, hvordan du tolker data fra dit website og hvilke metoder, du kan bruge til at optimere dit indhold på basis af denne viden.

WordPress 11.10.
På dette webinar lærer du at bruge verdens mest udbredte, gratis website-system - WordPress. Vi gennemgår hele processen fra installation over valg af design-skabelon og funktionalitet via plugins til oprettelse af sider og tilpasning af udseende og funktionalitet samt lidt indhold. Når webinaret er slut, er der således et kørende site, komplet med design og indhold.

Google AdWords 1.11.
På dette webinar lærer du om igangsætning og vedligeholdelse af AdWords-kampagner. Vi kigger både på tekst- og displayannoncer samt de øvrige formater og krydrer med konkrete erfaringer om hvad der virker og hvad der ikke gør. Der vil være plads til, at du kan stille dine egne spørgsmål og få svar.

App- og webudvikling for kommunikatører 5.11.
Kurset er til dig, der har interesse for det boomende marked for app- og webudvikling og ser ind i en fremtid, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med programmører og har glæde af at kende til deres sprog, logik og værktøjer.

Excel for kommunikatører 8.11.
Excel er meget andet og mere end tal og formler. Lær at bruge Excel både til at filtrere data og til meget mere end det!

Edit page