25. september 2019

Et godt netværk i KS Syd

/files/assets/news/syd.jpg

Formand og to bestyrelsesmedlemmer i KS Region Syd fortsætter og vil blandt andet arbejde for at få gang i endnu en aktivitetsgruppe.

Aktivitetsgrupperne i Sønderborg og Esbjerg er velfungerende og regionsbestyrelsen i Region Syd vil nu arbejde for at der kommer endnu en velfungerende aktivitetsgruppe, for eksempel i Vejle.

Det var én af de ting som formand for KS Region Syd Ingelise Nygaard Jepsen kunne fortælle om, da der var generalforsamling i regionen. Hun kunne også fortælle, at der har været travlt siden generalforsamlingen i 2018. Bestyrelsen har blandt andet forsøgt sig med netværksmiddage flere steder for at se, om der var grundlag for at etablere aktivitetsgrupper.

I januar 2019 blev gruppen ”Kommunikation og Sprog – Syddanmark” oprettet på Facebook, og der er nu 108 medlemmer ud af 440 i KS Syd.

Ingelise Nygaard Jepsen fortsætter som formand og de to bestyrelsesmedlemmer Michaell Møller og Chris Fedders modtog genvalg. Desuden blev der valgt 3 suppleanter til bestyrelsen: Birgitte Beck Larsen, Helle Madsen og Pia S. Rautert.

Ingelise Nygaard Jepsen og Jonas V. Thomsen modtog begge genvalg til repræsentantskabet.

Edit page