14. november 2018

Engelsksproget flagskib i Aarhus lukker

De engelsksprogede kommunikationsuddannelser på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences (BSS) nedlægges.

Både bacheloruddannelsen Marketing and Management Communication (MMC), der ifølge den koordinerede tilmelding optog 165 studerende i 2018 ud af 920 ansøgere, samt den tilhørende kandidatoverbygning i Corporate Communication på Aarhus Universitet BSS bliver nedlagt.

Nedlæggelsen er en eksekvering af den politiske udmelding om, at der er for mange engelsksprogede universitetsuddannelser, som kan være en god forretning for universiteterne, men en dårlig forretning for staten, fordi dimittenderne ikke bliver og arbejder i Danmark.

Nedlæggelsen sker efter at Aarhus Universitet netop har modtaget en tilbagemelding fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, der betyder, at BA-MMC/MA-CC-uddannelserne ikke længere skal udbydes.

Alle allerede indskrevne studerende kan færdiggøre deres bacheloruddannelser og kandidatuddannelser, og Aarhus BSS i den kommende tid vil gøre, hvad vi kan, for at sikre at de studerende kan fortsætte på en relevant kandidatuddannelse.

Lukningen af BAMMC vil ske fra sommeroptaget 2019.

Edit page