3. januar 2018

En lille GUIDE til store forandringer

Du er kun et par klik væk fra en guide til en proces, der kan forandre dit job og din virksomhed for altid.

I disse år oplever vi en eksplosion i antallet af virksomheder, organisationer, institutioner og enkeltpersoner, som vælger at håndtere deres udfordringer og indfri deres ambitioner igennem co-creation.

Co-creation – eller samskabelse – er i sin rendyrkede form en radikal anderledes måde at udvikle produkter, processer og services på. Det ændrer vilkårene for ledelse og styring. Det ændrer vores relationer til eksterne og interne aktører. Og det kalder på nye måder at kommunikere på.

Co-creation er imidlertid endnu i sin vorden, og hvis man ikke har konkrete erfaringer med det, kan det være svært at vide, hvordan man kommer i gang. Derfor havde vi inviteret professionelle kommunikatører fra hele landet til på KS-DAGENE i 2016 og 2017 at fordybe sig i emnet og udveksle erfaringer og ideer. Det er der blandt andet kommet en guide ud af med 12 trin til co-creation.

Guiden findes i elektronisk form, så du kan læse den på din mobil. Co-creation guiden

Guidens 12 trin kan selvfølgelig varieres i tid og omfang fra sag til sag. Og man kan naturligvis også co-create uden at bruge alle guidens trin. Men hvis I ikke tidligere har arbejdet med co-creation, så kan guiden forhåbentlig hjælpe jer til at komme i gang.
Tag guiden med til næste strategiproces. Eller diskutér den næste gang, I planlægger et projekt. Måske den så kan inspirere jer til at løse nogle af de væsentlige udfordringer, I står over for.

Edit page