3. oktober 2018

Efterårsferie med bonus

Efterårsferien vrimler med oplevelser for hele familien. Med Forbrugsforeningskortet får du bonus på mange forskellige oplevelser, blandt andet i diverse forlystelsesparker.

De fleste forlystelsesparker åbner i efterårsferien. Det gælder for eksempel BonBon-Land, Tivoli og for første gang holder også Bakken åbent. Med dit Forbrugsforeningskort kan du fra 12. til 21. oktober 2018 få dobbelt bonus (18%) på Bakkens turbånd.

Oplev gys og gru i BonBon-Land med 5% bonus. Husk at du i BonBon-Land også kan bruge Forbrugsforeningskortet i parkens caféer, og få bonus på fx kaffe eller is.
Høstfest i Fårup Sommerland er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter for alle aldre. Køb billetterne i webshoppen og få 9% bonus.
Uhyggelig Halloween-efterårsferie i Jesperhus Feriepark med 9% bonus. Skær græskar, kør i spøgelsestog, mød ægte pirater, ta' på aftentur i Junglen, se Halloween-HugoShow og mød Dr. Træls! Lige nu får du 700,- kr. i rabat og 9% bonus. Bestil senest den 7. oktober 2018 og brug rabatkode: 1847.

Musical og Halloween i Tivoli. Ta’ børnene med i Tivoli i efterårsferien og oplev Eventyrteatrets familiemusical ”Den Magiske Maske” – et morsomt eventyr om den unge Kong Christian 7. og hans ”hemmelige venner”, der er usynlige for alle andre. Du får 9% bonus på billetterne til Eventyrteateret. Fri adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen.

Læs mere om de mange bonus-muligheder i efterårsferien

Edit page