9. september 2020

Du kan trygt komme til arrangementer i KS

/files/assets/news/ksdagen-1.jpg

Alle aktiviteter for medlemmerne i KS opretholdes uændret, også i den nye situation i forhold til spredningen af coronavirus. Selvfølgelig respekterer vi retningslinjerne. Og husk også, at der er mange muligheder for at deltage hjemmefra.

Som KS-medlemmer kan I fortsat komme til de fysiske møder, hvis I ikke har noget, der hindrer jer i det. Det kan være hensynet til jeres nære, eller hvis I har symptomer. Afstands- og hygiejnereglerne og det nye maksimale forsamlingsantal vil naturligvis blive respekteret.

”Vi forstår fuldt ud, hvis der er medlemmer, der af forskellige grunde helst vil undgå at komme til møder, og derfor tilbyder vi fortsat, at I kan få afholdt samtaler og få rådgivning telefonisk eller via Skype, Teams og lignende. Men hvis du gerne vil mødes fysisk, kan det også lade sig gøre,” siger KS-formand Per Lindegaard Hjorth.

Han pointerer også, at der ikke er så længe til afholdelse af KS-Dagen i Aarhus 30. september og i København 6. oktober.
”KS -dagene er omfattet at det såkaldt ”store forsamlingsforbud”, som også gælder i for eksempel biografer og teatre. Deltagerne sidder på stole med afstand, og må gerne rejse sig, for eksempel for at hente kaffe. Hvis du er tilmeldt og alligevel ikke kan eller ønsker at møde op, vil vi meget gerne vide det, så en anden kan få pladsen. Og husk, at du så har mulighed for at deltage virtuelt i KS-dagen 6. oktober. Alle oplæg fra KS-dagen København bliver nemlig livestreamet, og det er gratis at deltage for medlemmer2, siger formanden, som også erindrer medlemmerne om de mange webinarer og onlinekurser for medlemmerne.

Du tilmelder dig KS-dagen livestream på hjemmesiden - så vil du få tilsendt et link, inden det går løs på dagen.

Se kalenderen for alle de øvrige arrangementer.

Edit page