28. september 2021

Du kan selv være med til at ændre dit arbejdsmiljø

/files/assets/news/glad-credits.jpg

På et nyt arrangement i KS Region Syd i næste uge kan du lære hvordan du selv kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø på dit job, så I kan gå gladere på arbejde.

”I vores samtaler med KS-medlemmerne hører vi mange forskellige historier om arbejdsmiljøet ude på arbejdspladserne. Det kan handle om forskellige former for konflikter med ledelse eller kolleger, men det kan også handle om krænkende handlinger, chikane og mobning. Det er vigtigt, at vi som individer kan bidrage til et godt arbejdsmiljø på vores job, og det er værktøjer til det, vi gerne vil give KS-medlemmerne i KS Syd,” fortæller juridisk konsulent Susanne Sloth og karrierekonsulent Bitten Kjærgaard fra KS.

6. oktober kommer de til SDU i Kolding, og her vil du som medlem i et fortroligt rum kunne få kigget på en konflikt du selv måtte have, men du kommer også til at høre om, hvad lovgivningen siger og du kommer hjem med værktøjer til, hvordan du som individ kan være med til at få et godt arbejdsmiljø.

Arbejdet fylder meget i vores liv og der postes penge i trivselsundersøgelser, arbejdspladsvurderinger og teambuildingkurser som aldrig før. Alligevel oplever stort set alle AC-organisationer, KS inklusiv, en markant stigning i sager, hvor medlemmer mistrives på deres arbejdsplads, er i et dårligt arbejdsmiljø, eller har konflikter på arbejdspladsen.

Kom og hør de to KS-konsulenters erfaringer. Du forbereder dig ved at tænke på en dag, hvor du gik glad hjem fra arbejde, og hvorfor det var sådan.


Arrangementet er arrangeret af frivillige kræfter i Aktivitetsgruppe Sønderborg og Region Sydjylland og finder sted på SDU Kolding onsdag, 6. oktober 2021 - 17:30 til 20:00

Læs mere og tilmeld dig her

Edit page