3. april 2018

Du kan øge presset, hvis du deltager i aktiviteter

/files/assets/news/dr-louises-bro.jpg

Brug KS Facebook-side for offentligt ansatte og vores hjemmeside til at se, hvor og hvordan du kan bakke op om de offentligt ansatte i OK18-forhandlingerne.

De seneste morgener har Dronning Louises Bro over Søerne i København slet ikke lignet sig selv om morgenen. Her har broen nemlig været fyldt med røde faner og folk, som ’skulder-ved-skulder’ har demonstreret for, at OK18-forhandlingerne når frem til en løsning for alle.

Skulder-ved-skulder morgenarrangementerne i København fortsætter på Dronning Louises Bro, Trianglen, Sølvtorvet og Frederiksberg Rådhus, Islands Brygge metrostation 6. og 9. april klokken 07:45-08:30.

’Jeg har selv deltaget i skulder-ved-skulder’ morgenarrangementerne de seneste dage og det er altså en særlig følelse at opleve, at der er så mange, der står sammen, så jeg vil opfordre KS-medlemmerne til at komme forbi og være med,’ siger KS-formand Per Lindegaard Hjorth.

10. april vil der være en stordemonstration kl. 17-18.30 på Bertel Thorvaldsens Plads, der ligger lige ved siden af Christiansborg.

Det har været planen, at der skal være stordemonstrationer i de 4-5 største byer i Danmark den 10. april, men vi kan endnu ikke se, hvor og præcis hvornår de er planlagt til.

Hvis du har kendskab til en aktivitet eller en demonstration som andre KS’ere kan have glæde af at få information om, kan du dele den inde på KS’ Facebook-side for offentligt ansatte.


De vigtigste begivenheder fremgår af KS OK18-side. Her kan du også se, hvordan du ellers kan bakke op om de offentligt ansatte.

Edit page