4. november 2020

Coronasituationen i Nordjylland

/files/assets/news/coronavirus-credits.jpg

Husk at kontakte KS, hvis du bor eller arbejder i en af de restriktionsramte kommuner i Nordjylland, og der opstår tvivl eller spørgsmål om din arbejdssituation.

Regeringen varsler nye coronarestriktioner i syv nordjyske kommuner fra i morgen fredag og fire uger frem. Det drejer sig om kommunerne Frederikshavn, Hjørring, Vesthimmerland, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Læsø som følge af at en ny type coronavirus har fundet vej fra mink til mennesker. I alt 12 nordjyder er indtil videre smittet med den nye virus.

Der forventes restriktioner med hensyn til at krydse kommunegrænserne, men om det bliver en anbefaling eller et forbud vides endnu ikke. Indtil videre forlyder det også, at kultur, idrætsliv, restauranter og barer lukkes. Vuggestuer, børnehaver og grundskoler forbliver åbne.

Ansatte i virksomheder anbefales at arbejde hjemme, medmindre der er tale om kritiske funktioner.

Da vi i skrivende stund ikke har kendskab til indhold og omfang af restriktionerne, anbefaler KS, at du afventer din arbejdsgivers instruktioner med hensyn til din arbejdssituation, eller kontakter os, hvis du er i tvivl. Når vi ved noget mere, vil medlemmerne i region Nord- og Midtjylland blive informeret via direct mail.

Edit page