27. maj 2020

Christina løber stærkt under corona

/files/assets/news/christina-hjortshoj-002.jpg

Christina Hjorthøj, der er salgs- og marketingassistent, DAN DRYER, er et af de KS-medlemmer, der har haft travlt under coronakrisen. Hun har nemlig været med til at sørge for, at der kommer så meget håndsprit og så mange spritdispensere ud til kunder i ind- og udland som muligt.

KS’erne bidrager til en social mediekampagne, #mindelafopgaven, som Akademikerne sætter i gang for at sætte fokus på at vi alle har løftet i fællesskab under coronakrisen, og hvordan akademikere har bidraget. KS'erne bidrager også ved at synliggøre deres indsats.

Christina Hjortshøj, der er salgs- og marketingassistent i DAN DRYER fortæller om sin del af opgaven:

#mindelafopgaven har været at sørge for, at der kommer så meget håndsprit og så mange spritdispensere ud til kunder i ind- og udland som muligt.
Da coronakrisen tog fat, fik vi rigtig travlt her hos DAN DRYER. Vi sælger sanitærudstyr, mest håndtørrere, men også sæbe- og desinfektionsdispensere. Og især det sidste viste der sig hurtigt at være hårdt brug for. Kunderne i hele Europa begyndte hurtigt at bestille markant mere end de plejer.
Jeg arbejder med det tyske marked og her blev bestillingerne hurtigt mangedoblet. Vi har haft svært ved at følge med, og det er stadig svært at følge med leveringen af alle de produkter, der er bestilt de seneste måneder.
Vi kan mærke, at coronakrisen har skabt meget større efterspørgsel efter berøringsfrie dispensere og fritstående standere. Dispenserne kommer fra vores leverandør i Østen, og de har også svært ved at følge med. Som noget nyt er vi begyndt at sælge håndsprit i 5 liters dunke.
Indtil slutningen af april arbejdede vi hjemme, men nu er vi i virksomheden og alle har travlt med at tage imod ordrer og få dem ekspederet.

Anne Rasmussen er også med i Akadeikernes kampagne. Hun har som kommunikationsmedarbejder i Billund Kommune arbejdet for at sikre, at borgere og medarbejdere i Billund Kommune føler sig velinformerede, og at de informationer om coronasituationen, der sendes ud fra kommunen, er korrekte.
Og et andet medlem, Bo Myhrman har oversat myndighedernes regler og retningslinjer samt de juridiske konsekvenser af dem til engelsk til et advokatfirmas hjemmeside og til deres nyhedsbreve til kunderne, fordi der er nogle stykker blandt dem, der ikke forstår dansk.
Alle akademikeren kan bidrage og hvis du har fået lyst til at fortælle om dit job under coronakrisen, kan du gå ind på https://www.akademikerne.dk/mindelafopgaven/ og uploade en tekst, et billede samt kontaktinformationer.

Edit page