12. oktober 2021

Brug 5-10 minutter på KS’ lønstatistik, vind SuperGavekort og styrk dit fag 

Vil du også gerne vinde et SuperGavekort? På 1.000 eller 2.000 kr.? Er du på arbejdsmarkedet? Så skal du svare på spørgeskemaet til årets lønstatistik. Vinder du, svarer det omregnet til den højeste ”timeløn”, du nok nogensinde får. 

Men den tid, du investerer, er også guld værd for os og andre. For med dit svar, kan vi fortsat lave landets mest målrettede lønstatistik for kommunikations-, sprog- og marketingfolk. En målrettet lønstatistik giver dig mere i løn og styrker dit fag. Eller som en tidligere vinder af et SuperGavekort har sagt: ”Vi har et ansvar for at sikre et ordentligt lønniveau i vores branche, der måske traditionelt ligger i den bløde ende sammenlignet med vores studiekammerater på BSS, CBS og så videre.  I en kvindedomineret branche er det også vigtigt, at vi har fokus på at blive bedre til at kræve de knaster, vi er værd. Og det kan vi hjælpe hinanden til ved at besvare KS' lønstatistik og gøre andre klogere på, hvad de rent faktisk kan forhandle sig til.”

Vi har sendt en mail til dig, der er i job, med link til årets spørgeskema til lønstatistikken. Vi håber, at du vil svare. Skulle du ikke have modtaget mailen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at maile til lonstatistik@kommunikationogsprog.dk
Svarer du, deltager du i lodtrækningen om fire SuperGavekort á 1.000 kr. og ét gavekort á 2.000 kr.
Din besvarelse behandles naturligvis fortroligt og alle vindere af SuperGavekort får direkte besked.

Edit page