30. oktober 2019

Bliv 3 timer klogere på 1 time

/files/assets/news/annie-spratt-credits.jpg

Et webinar er et kort og koncentreret format. ”Vi når stort set lige så meget på 1 times webinar som på 3 timers kursus,” siger Kåre Bjørn Jensen fra Intellia, der underviser på KS værktøjskurser.

”Man når overraskende meget i løbet af 1 time.”
Det siger KS’ underviser Kåre Bjørn Jensen, som står for en stribe af de webinarer og kurser som KS udbyder. Hvor kurserne før udelukkende foregik i KS’ lokaler – som medlemmerne derfor var nødt til at møde frem i – er der i dag flere og flere kurser, der udbydes som webinarer og mange hundrede medlemmer, der benytter sig af muligheden for at sidde derhjemme og lære om Excel, App- og webudvikling, SEO eller andre af de forskellige ting vi udbyder webinarer om.

På de ’gammeldags’ kurser har deltagerne normalt deres egne pc’ere med og man gennemgår en række øvelser, så man får prøvet det man er ved at lære af i praksis. Sådan foregår det ikke på et webinar.

”Fordelene ved webinar-formatet er blandt andet at det er så fleksibelt. Man behøver nemlig kun at sidde der imens det bliver sendt, hvis man gerne vil kunne stille spørgsmål undervejs, hvilket alle deltagere kan gøre, hvad enten der er faglige eller tekniske spørgsmål. Hvis man bare vil se webinaret, kan man efterfølgende finde det på KS’ hjemmeside og gå igennem det på det tidspunkt der passer bedst, og her kan man også stoppe op og prøve tingene selv, inden man går videre, så man bestemmer selv hvor meget tid man bruger på det” forklarer Kåre Bjørn Jensen.

Hvis du endnu ikke har deltaget på et webinar, har du mulighed for at gøre det i den kommende tid, hvor vi har flere webinarer i kalenderen.
Klik dig ind på det webinar der interesserer dig, så kan du se, hvordan du gør.

12. november App- og webudvikling for kommunikatører

14. november Kreativitet og layout

19. november SEO

Edit page