25. juni 2019

Årets første nummer af Nyt fra Sprognævnet – nu fra Nordfyn

/files/assets/news/patrick-tomasso-oaqk7qqnh-c-unsplash-1.jpg

Sprognævnet, der i foråret flyttede til Fyn, har netop udgivet bladet ”Nyt fra Sprognævnet.” Det er det første blad fra det nye hold bag Dansk Sprognævns forsknings- og formidlingsinstitut.​

Foto: Patric Tomatto

I bladet præsenteres grundigt blandingen af gamle og nye ansatte i Sprognævnet, da det er ikke nogen hemmelighed, at ikke alle Sprognævnets medarbejdere valgte at tage turen med over Storebælt fra Frederiksberg.

Derfor benyttes bladet til at præsentere alle de ansatte som aktuelt udgør Dansk Sprognævns forsknings- og formidlingsinstitut.

Derudover kan du læse om, hvordan du sætter komma i sætningsknuder og om udtrykket "at komme i vælten." Du kan også læse om ordet "shotgun," der især bruges af børn og unge.

Nyt fra Sprognævnet udkommer fire gange årligt, og tidsskriftet giver et indblik i Dansk Sprognævns projekter, overvejelser og opgaver. Nyt fra Sprognævnet er gratis og udkommer digitalt. Tilmeld dig via formularen på hjemmesiden. Så får du en e-mail 4 gange om året, dvs. hver gang bladet udkommer. Dog vil der i 2019 kun udkomme i alt 3 blade.

Edit page