KS-dagen 2023 - Oplægsholdere

KS-dagen 2023
Oplægsholdere
Praktisk info
/files/assets/7-1695385546.png

Steen Rasmussen

Den digitale fremtid har nået til de kreative, tænkende og skabende grupper. Hvad skal vi gøre ved det?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Steen Rasmussen, som er Digital Strategist & Senior Partner i IIH Nordic, der gentagne gange er blevet genvalgt som det førende danske bureau til anvendelse af data.

Steen Rasmussen er KS-dagens Key-note speaker og han vil kigge lidt tilbage, men især fremad og komme med sit bud på, hvordan vi ikke bare tilpasser os den digitale fremtid med nye teknologier som Generativ AI, men kommer lidt foran.

/files/assets/peter-svarre---ks-dagen.png

Peter Svarre

Hvilke moralske dilemmaer står vi kommunikatører overfor, når vi bruger billeder af og data om mennesker?  

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Peter Svarre, forfatter og ekspert i AI. Han har mere end 20 års erfaring med at arbejde med digital kommunikation, strategi og produktudvikling. Peter har blandt andet designet hjemmesider og apps for virksomheder som Nike, Carlsberg og Danske Bank. 

Peter Svarre vil fortælle, hvorfor han mener, at vi har behov for en ny, etisk tilgang til digitalt design – hos den lille startup, i de store virksomheder og ikke mindst i den offentlige sektor. Men hvordan laver man etisk digitalt design? 

/files/assets/6.png

Katrine Thielke

Skal din digitale identitet være privat eller professionel? 

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Katrine Thielke, der er kommunikationsrådgiver og SoMe specialist. 
Katrine er aktuel med "Influenter - når mennesker er medier", der giver dig de greb og spørgsmål du skal stille, for at få ro på din digitale identitet. Hun har selv truffet et par fravalg på sin egen digitale identitet: Det fremgår f.eks. ikke af hendes LinkedIn-profil, at hun er frivillig i Hjemmeværnet.  

Hun fortæller om de digitale dilemmaer, der er der i forhold til en arbejdsplads, der måske gerne ser at man kommunikerer mere fra sin personlige profil. 

/files/assets/lone-kanstrup---ks-dagen.png

Lone Ravnholt Kanstrup

Hvordan sikrer man den sproglige kvalitet på tværs af en stor global virksomhed som Ørsted?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Lone Ravnholt Kanstrup, der er lead language consultant i Ørsted. Lone har gennem mere end 20 års arbejde som oversætter udviklet stærke kompetencer inden for sprogledelse, især terminologi og sprogteknologistyring, interessenthåndtering og procesforbedring.

Lone vil blandt andet fortælle om de praktiske værktøjer, de bruger i Ørsted som hjælp til selvhjælp i dagligdagen, herunder maskinoversættelsesløsninger, termbaser, oversættelse af chat i Teams med mere.

/files/assets/anne-mette---ks-dagen.png

Anne Mette Hartelius

Hvordan kommer man fra ord til visuel form?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Anne Mette Hartelius, der er lektor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun er uddannet civilingeniør og grafisk designer og har 25 års erfaring som professionel visuel kommunikatør.

Anne Mette vil fortælle om ’følelseshjulet’, der kombinerer viden om det menneskelige følelsesregister med viden om visuelle retoriske greb. Anne Mette kan forklare, hvordan vi som mennesker opfatter visuel kommunikation og hvad faldgruberne er, når vi bruger AI som billedskabende værktøj.

/files/assets/5.png

Pia Hauge Berntsen

Hvordan kan du undgå at gå i kontorkoma?

Kom og få svaret på KS-dagen. Her kan du møde Pia Hauge Berntsen, der som ledelsesrådgiver, foredragsholder og forfatter rådgiver om, hvordan man får kreative, effektive og mentalt sunde medarbejdere i fremtidens arbejdsliv. Pia har skrevet bogen ’Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde’, der skal hjælpe videnstunge virksomheder med at designe hjernevenlige arbejdspladser.

Kan vi blive mere effektive, mere kreative og mere glade af at sænke tempoet i en hverdag, hvor vi er altid på, aldrig færdig og skal løse komplekse arbejdsopgaver i højt tempo?

Ja, og Pia kalder det slow productivity.

Edit page