KS Webinar

KS Webinar er et tilbud til medlemmer af KS, så du kan være med i arrangementer fra dit hjem eller din arbejdsplads.

Med KS Webinar får du muligheden for at deltage i kurser som "Effektivt jobsøgning" med Ricki Nielsen, "Bliv hørt" med Annette Ryhede og mange andre. 

KS Webinar giver dig muligheden for at deltage i kurset, uanset hvor i landet du befinder dig. Du skal blot have adgang til internettet.


Klik her for at se listen over kommende webinarer

 

Gik du glip af et webinar?

Som medlem af KS har du mulighed for, at se et arkiv af tidligere udsendte webinarer.


Besøg KS Webinar Arkiv

Hvad er et webinar?

Et KS-webinar er et onlinekursus, som bliver transmitteret direkte fra KS' webinarstudie på Hauser Plads.

Som deltager ser du webinaret på din egen computer, smartphone eller tablet. Du møder altså ikke fysisk op hos KS, men ser i stedet en direkte video, hvor det passer dig.

Der er ingen krav om aktiv deltagelse under webinaret, og du kan blot se udsendelsen passivt eller deltage ved at stille spørgsmål over chat eller e-mail.

Hvilket udstyr kræver det at kunne deltage?

For at se et KS-webinar kræves det, at du har adgang til internettet og en computer med en browser (alle styresystemer er understøttet), tablet eller en smartphone.

Vi transmitterer vores webinarer via YouTube, og derfor kan du se dem, uanset om du bruger pc, Mac, tablet, smartphone osv.

Vi anbefaler dog, hvis du ønsker at kunne stille spørgsmål i chatten under webinaret, at du bruger en computer med et tastatur.

Hvornår modtager jeg mit link?

Du vil typisk modtage et link til webinaret samme dag, som det afholdes. Linket modtager du på den e-mail, som din medlemsprofil er registreret med. 

Kan jeg se webinaret efter, at det er blevet sendt?

Ja og nej. 

Nogle webinarer beholder KS rettighederne til, så vi kan gøre dem tilgængelige for medlemmer, efter de er blevet sendt. Disse webinarer, kan du se i vores webinar-arkiv her

Andre webinarer beholder vi ikke rettighederne til, og dem vil det kun være muligt for deltagere på det givne webinar at se i én uge efter webinaret er blevet sendt. Webinaret vil ikke være tilgængelig for andre end dem, som har modtaget linket og tilmeldt sig webinaret.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, som ikke er blevet besvaret kan du altid skrive til webinar@kommunikationogsprog.dk

KS Webinar Arkiv

Som medlem af KS har du mulighed for, at se et arkiv af tidligere udsendte webinarer.


Besøg KS Webinar Arkiv