Advarselsmeddelelse

Du skal være logget ind for at kunne se denne formular.

Studielegater

 

Har du ambitioner om at tage til udlandet i løbet af dit studieophold, skal pengene helst ikke spænde ben for projektet

KS uddeler hvert år 5 studie- eller praktiklegater på hver 10.000 kroner. Udvælgelsen sker på baggrund af en ansøgningsblanket, som du finder her på hjemmesiden. Det eneste krav, der er forbundet med legatet, udover et KS-medlemskab, er, at vi efter udlandsopholdet skal modtage en artikel til vores hjemmeside. Samtidig får du muligheden for at fortælle en god historie, der kan skabe motivation for andre med samme tanker.

Du kan søge legaterne, hvis du i 3-4 måneder i forbindelse med dine videregående studier i Danmark skal studere eller være i praktik i en virksomhed eller organisation baseret i udlandet. Legatet kan ikke søges, hvis du er færdig med din uddannelse eller i forbindelse med indsamling af information til brug ved hovedopgave eller tilsvarende. Legatet kan heller ikke søges til en uddannelse i udlandet.

Deadline og yderligere information
Deadline for ansøgninger er 1. april hvert år, og du skal være medlem af KS for at kunne søge legatet. Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Jørgen Nielsen på jcn@kommunikationogsprog.dk eller telefon 3391 9800.

Ansøgninger sendes til KS via ansøgningsformularen på hjemmesiden. For at se ansøgningsformularen for studielegater, skal du være logget ind med din KS medlemsprofil.