Studenterorganisationer

 

Kairos RUC
Vores formål er at fremhæve de værdier og kompetencer, som er enestående for en RUC’er. Vi skaber spændende faglige og kulturelle arrangementer, som både styrker fællesskabet og klæder de studerende på til det fremtidige arbejdsliv. Følg med på vores Instagram eller på Facebook og bliv opdateret på arrangementer, relevante kurser og unik RUC-viden.
KairoS Aalborg
Vi er en studenterorganisation af studerende for studerende. Vores målsætning er at skabe et fagligt og socialt netværk blandt os studerende til gavn i både studielivet og det fremtidige arbejdsliv.
Vi arbejder på at sammenstøbe faglige og sociale arrangementer, så du kan blive klædt på til en god studietid og et videre karriereforløb.​
KairoS Odense
Vi er en studenterorganisation af studerende for studerende. Vores målsætning er at skabe et fagligt og socialt netværk blandt os studerende til gavn i både studielivet og det fremtidige arbejdsliv.
Vi arbejder på at sammenstøbe faglige og sociale arrangementer, så du kan blive klædt på til en god studietid og et videre karriereforløb.
KairoS Aarhus 
Vi sørger for sociale og faglige arrangementer, der skaber samvær og sjov blandt studerende. Vi tror på, at fællesskab skal findes gennem forskellighed, så kom og slut jer til.
Studenterorganisationerne laver forskellige faglige events for alle KS-medlemmer på studiestedet.
KairoS KU 
Som studenterorganisation ønsker vi at skabe et – fagligt såvel som socialt – fællesskab for de studerende, der er tilknyttet Kommunikation og Sprog. på Københavns Universitet. I løbet af et semester afholder vi spændende, inspirerende og ikke mindst hyggelige arrangementer for vores medlemmer. I bestyrelsen sidder studerende fra forskellige uddannelser og på forskellige semestre – så vi sørger for, at der er noget for enhver smag.KairoS CBS 
Vores formål er at skabe et socialt og fagligt netværk – gennem mindst 2-3 events pr. semester – baseret på vor fælles interesser. Et fællesskab der kommer til gavn både i det nuværende studieliv og det fremtidige arbejdsliv.
KairoS CBS er drevet af 7 bestyrelsesmedlemmer fra 5 forskellige studieretninger, og derfor mener vi, at vi er allertættest på dig og dit fag.

 


Hvorfor skal du være med?
Hvis du er aktiv i en studenterorganisation, får du indflydelse på, hvilke kurser eller events, der skal stables på benene for dine medstuderende KS-medlemmer. Du får et godt netværk, masser af erfaring med eventkoordinering, artikelskrivning, mødeledelse, SoMe og meget mere.

Kunne du tænke dig en studenterorganisation i nærheden af dig?
Hvis du er interesseret i at få stablet en studenterorganisation på benene i nærheden af dig, eller du ønsker flere informationer, er du velkommen til at kontakte Natasha Jackowski på: nhj@kommunikationogsprog.dk.

Hvad betyder KairoS?
På oldgræsk findes to ord for begrebet 'tid' – kronos og kairos. Det første fortæller noget om den cirkulære tid, i retningen af de to små visere på dit armbåndsur. Kairos fortæller derimod noget om et øjeblik i den cirkulære tid, der er det gode og rette øjeblik i en given tid. ⏱️