Studenterorganisationer

Studenterorganisationerne KairoS er et fagligt fællesskab for kommunikations-, sprog-, og marketingstuderende. Som studentermedlem hos Kommunikation og Sprog, er du automatisk medlem af KairoS og kan gratis deltage i vores arrangementer.

Vi arrangerer kurser og events, som er skræddersyet til dig, der gerne vil styrke dine faglige kompetencer og forberede dig på erhvervslivet – allerede mens du studerer.

Vil du være med i bestyrelsen?
Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS indgår du i et nationalt netværk af studenterorganisationer. Klik her og se hvor der er ledige pladser i bestyrelsen.

KairoS RUC
Vores formål er at fremhæve de værdier og kompetencer, som er enestående for en RUC’er. Vi skaber spændende faglige og kulturelle arrangementer, som både styrker fællesskabet og klæder de studerende på til det fremtidige arbejdsliv. Følg med på InstagramFacebookLinkedIn og bliv opdateret på arrangementer, relevante kurser og unik RUC-viden. Du kan også kontakte os på vores mail kairos-ruc@kommunikationogsprog.dk.

KairoS AAU
Vi er en studenterorganisation af studerende for studerende. Vores målsætning er at skabe et fagligt og socialt netværk blandt os studerende til gavn i både studielivet og det fremtidige arbejdsliv.
Vi arbejder på at sammenstøbe faglige og sociale arrangementer, så du kan blive klædt på til en god studietid og et videre karriereforløb.​ Du kan få fat i os på Facebook, InstagramLinkedIn eller på vores mail kairos-AAU@kommunikationogsprog.dk.  

KairoS SDU
KairoS SDU er Kommunikation og Sprogs studenterorganisation af studerende for studerende. Vores mål er at lave faglige og sociale arrangementer, som er specialsyet til at hjælpe dig igennem din studietid samt styrke din fremtid som jobsøgende SDU’er. 

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at vide mere om KairoS og det vi laver, har forslag/spørgsmål til events eller noget helt tredje. Du kan få fat i os på Facebook, InstagramLinkedIn eller på vores mail kairos-SDU@kommunikationogsprog.dk.

KairoS AU 
Vi sørger for sociale og faglige arrangementer, der skaber samvær og sjov blandt studerende. Vi tror på, at fællesskab skal findes gennem forskellighed, så kom og slut jer til.
Studenterorganisationerne laver forskellige faglige events for alle KS-medlemmer på studiestedet.  Du kan få fat i os på Facebook, InstagramLinkedIn eller på vores mail kairos-aarhus@kommunikationogsprog.dk.

KairoS KUA 
Som studenterorganisation ønsker vi at skabe et – fagligt såvel som socialt – fællesskab for de studerende, der er tilknyttet Kommunikation og Sprog på Københavns Universitet. I løbet af et semester afholder vi spændende, inspirerende og ikke mindst hyggelige arrangementer for vores medlemmer. I bestyrelsen sidder studerende fra forskellige uddannelser og på forskellige semestre – så vi sørger for, at der er noget for enhver smag. Følg med i kommende arrangementer og bliv inspireret til dit studieliv ved at følge os på Facebook, Instagram, LinkedIn eller på vores mail kairos-ku@kommunikationogsprog.dk.

KairoS CBS 
Vores formål er at skabe et socialt og fagligt netværk – gennem mindst 2-3 events pr. semester – baseret på vor fælles interesser. Et fællesskab der kommer til gavn både i det nuværende studieliv og det fremtidige arbejdsliv. KairoS CBS er drevet af 6 bestyrelsesmedlemmer fra forskellige studieretninger, og derfor mener vi, at vi er allertættest på dig og dit fag. Følg med i kommende arrangementer og bliv inspireret til dit studieliv ved at følge os på Facebook, InstagramLinkedIn. Du kan også kontakte os på vores mail kairos-cbs@kommunikationogsprog.dk

Vil du være med?
Studenterorganisationerne er drevet af frivillige studerende. Vi søger løbende nye frivillige, så kontakt os endelig for mere information på frivillig@kommunikationogsprog.dk. Som frivillig i KairoS har du mulighed for at udvikle og få indflydelse på organisationens arrangementer, udvide dit netværk og booste dit CV.

Hvad betyder KairoS?
På oldgræsk findes to ord for begrebet 'tid' – kronos og kairos. Det første fortæller noget om den cirkulære tid, i retningen af de to små visere på dit armbåndsur. Kairos fortæller derimod noget om et øjeblik i den cirkulære tid, der er det gode og rette øjeblik i en given tid. ⏱️